Digidexo.com

Øvelser for å miste Belly Fat etter graviditet

Etter den første gleden ved fødselen, de fleste mødre ønsker å kvitte seg med det uunngåelige magefett fikk i løpet av svangerskapet. Bli kvitt magen fett er viktig fordi det er en av de mer farlige stedene i kroppen for å holde fett. En studie gjort av Mayo Clinic viste at magen fett kan øke risikoen for diabetes, hjerte-og karsykdommer og enkelte typer kreft. Selv om det kan være vanskeligere for noen kvinner enn andre, vil følgende øvelser hjelpe enhver kvinne skal miste sin uønsket post-graviditet magefett.

Aerobic Exercise

Det viktigste at eventuelle nye mor som ønsker å miste buk fett kan gjøre er å begynne noen form for aerob trening. Konsekvent aerobic trening vil brenne kalorier i et hurtig tempo og fart på stoffskiftet, noe som vil bryte ned maten du spiser. Det er mange måter du kan få fikse av aerob trening. Plukk noe som du liker, som løping, svømming eller sykling. Når du gjør din aerobic trening, starte med en kort oppvarming på fem til ti minutter, etterfulgt av 20 til 40 minutter av din aktivitet i et jevnt tempo. Prøv å holde tempoet i treningen høy, men på et nivå som du vil være i stand til å opprettholde for helheten av treningen. Prøv å få aerobic i to til tre ganger per uke. Mens du fortsetter å trene, vil du oppdage at du vil være i stand til å øke tempoet i treningen og brenne flere kalorier over span av de 20 til 40 minutter.

Abdominal øvelser

En annen fin måte å miste magen fett etter svangerskapet er å bygge opp magemusklene. Bygge opp magemusklene også hastigheter opp stoffskiftet og brenner av fett. Det anbefales å prøve og gjøre styrketrening for hele kroppen, men spesifikk magetrening hastigheter opp trimming av magefett. Mange øvelser kan gjøres for å styrke magemusklene. Prøv å gjøre 02:58 abdominal trening tre ganger i uken og gjør 12 til 20 repetisjoner hver. Den første abdominal øvelse du kan gjøre er en grunnleggende knase. For crunches, bøyd og føttene på bakken ligge på ryggen med knærne. Bruk magemusklene til å løfte skuldrene og overkroppen flere inches av bakken. Deretter sakte senke skuldrene tilbake ned til bakken. En annen god abdominal trening er hip høyninger. Begynn med å ligge på ryggen med bena rett opp i luften på nesten en 90-graders vinkel. Sett hendene under baken og forsøke å heve hoftene flere inches av bakken. Prøv å ikke bruke hendene til å heve hoftene, men hvis du trenger et løft, skyv opp med hendene før du er i stand til å løfte hoftene på egen hånd. Disse to øvelser jobbe ulike områder i mageregionen, og er en flott blanding i mage rutine.