Digidexo.com

Informasjon om tyroidtester i babyer

Informasjon om tyroidtester i babyer


Tyroidtester er ofte inkludert i de nyfødte screeningtester utført på sykehuset etter fødselen. De er også ofte inkludert i to-ukers babyen checkup. Skjoldbrusk testen sjekker om barnet er å produsere nok av skjoldbruskkjertel hormon, T4.

Testing for Hypotyreose

Testen for hypotyreoidisme er vanligvis utført på nyfødte, sammen med PKU prøver, og er også utført på to uker. Hypotyreose forårsaker normal balanse av kjemiske reaksjoner i kroppen din til å bli endret.

Hva gjør Test Mål?

Testen måler mengden av thyroid hormon tyroksin, også kjent som T4, så vel som nivået av thyroid-stimulerende hormon, også kjent som TSH.

Hva gjør de T4 Resultater Mean?

Dersom T4 nivået er under det normale det normale området, noe som er typisk 0,6 til 1,2 for nyfødte, da dette betyr at barnets skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok T4.

Hva betyr de TSH resultater på?

Dersom TSH nivået er høyt, betyr dette at hypofysen er å produsere en masse TSH å forsøke å stimulere skjoldbruskkjertelen til å produsere mer hormon.

Diagnose

Hvis barnet ditt har en lav T4 nivå og et høyt TSH-nivå, betyr dette at barnet ditt har hypotyreose, og vil trenge å bli behandlet daglig med medisiner for å erstatte den manglende thyroid hormon.