Digidexo.com

Hvor lang tid tar det å motta en fødselsattest?

Hvor lang tid tar det å motta en fødselsattest?

Oversikt

Grunnleggende

Fødselsattest detaljer alle av detaljene i fødselen av et barn. Viktig informasjon som sykehuset navn og plassering, navn på foreldre, legen som leverte barnet, tidspunktet for fødselen og fødselsvekt og høyde er alle oppført på en fødselsattest. En fødselsattest kan brukes til en rekke årsaker, men det viktigste er at det blir regnet som bevis på at personen fødselsattesten tilhører var en naturlig født amerikansk statsborger. En fødsel sertifikat kan også brukes som en form for identifikasjon og i visse tilfeller kan brukes i stedet for en pass når krysset grensen fra ett land til et annet (for eksempel fra USA inn i Canada).

I tilfelle av et nyfødt barn et sykehus vil enten fylle ut og sende i det hele tatt den aktuelle papirene for en fødsel sertifikat eller i det minste gi den til foreldrene til å fylle ut selv. Adressen å sende papirene til vil være på dokumentene. Papirene vil bli sendt til den lokale staten Department of Health. Enkelte stater vil tillate en fødselsattest for å bli sendt til foreldrene, mens andre vil kreve det plukket opp i egen person. I de fleste tilfeller den første fødselsattest vil koste $ 10 og noen ekstra eksemplarer vil være $ 5 a piece.

Tid

Når du bestiller en fødselsattest, det være seg en original når et barn blir født, eller en kopi på et senere tidspunkt, vil de fleste stater ta alt fra fire til åtte uker å produsere den. Dette kan variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert hvilken del av landet du bor i, og antall fødselsattest forespørsler mottatt rundt samme tid. Hvis du plukker opp en kopi av fødselsattest i person, anbefaler de fleste sier at du være forberedt på å vente rundt en time.

Folk som kan be om kopier

Fordi en fødselsattest er ansett som et viktig juridisk dokument, bare visse folk kan be om en kopi av fødselsattest. Den person som er angitt på sertifikatet, kan be om en kopi når som helst. Likeledes kan de menneskene som er oppført som foreldre på fødselsattesten også be om kopier. Hvis en mann, kone eller barn får begjæringer delstatsretten de også kan få en kopi av fødselsattest, selv om de blir nødt til å presentere god forklaring på hvorfor de ønsker en. I alle disse situasjonene en fødselsattest ikke vil bli presentert uten å vise gyldig legitimasjon for å bevise din identitet.