Digidexo.com

Hva er årsakene til Intermittent Knee Pain?

Hva er årsakene til Intermittent Knee Pain?


Intermitterende kne smerter, i motsetning til konstant smerte, er ofte et resultat av et kne som er for mye og blir skadet som et resultat.

Belastningsskader

Overforbruk kneskader inkluderer bursitt, senebetennelse og muskelspenninger, ifølge Bigkneepain.com. Smerten begynner mildt og midlertidig og deretter den forverres over tid. Når sener eller muskler er skjøvet utover sine evner, vil ørsmå tårer oppstå og betennelse resultater som helbredelsesprosessen begynner, noe som fører til smerte.

Skadet bursa

Bursitt er et resultat av en skade på de små blærer av fluid (i bursa) at puten på utsiden av kneledd slik at leddbånd og sener er i stand til å gli over skjøten jevnt. Hvis bursa er blitt skadet, kan du oppleve smerter som du klatre opp trapper eller som du kommer ned. Stivhet og smerter kan oppstå midlertidig. Kneet vil hovne opp, føles varm og blir røde. Hvis kneskålen bein blir infisert, vil dette føre til feber, smerter og hevelse.

Sener blir betent

Senebetennelse oppstår når de tykke ledninger som fester musklene til knoklene, som er de sener, bli betent og irritert. Hevelse og smerte vil bli verre når du er aktiv.

Leddgikt

Artrose smerte kan komme og gå. Noen dager knærne kan føle deg bra, og neste dag de kan føle seg som om de kommer til å knuse. Revmatoid artritt, septisk (smittet) artritt og reaktiv synovitis kan resultere i forbigående følelse som kneet kommer til å gi ut på deg, ledsaget av plutselig og kraftig smerte, bemerker Londonkneeclinic.com.

Expert Insight

The Mayo Clinic bemerker at intermitterende knesmerter kan være forårsaket av chondrocalcinosis, som er peudo-gikt, som først og fremst rammer eldre mennesker. Alvorlig betennelse og hevelse i store ledd vil oppstå.