Digidexo.com

Hvordan hjelpe barn Cope med astma angrep

Det er ikke lett å beskytte et barn fra et astmaanfall, så det er mange ting som kan utløse et slikt angrep. Angrepene noen ganger kommer uanmeldt, og de ser ut til å være smertefullt for barnet. Den mest forsvarlig ting du kan gjøre er å ta hensyn til hva som gjør et angrep komme over et barn. Har alle de nødvendige forsyninger klar når angrepet skjer. Å være der for barnet og være støttende for barnet hjelper så mye som noe.

Bruksanvisning

•  Hold en inhalator med deg til enhver tid. Hvis barnet ditt er ansvarlige nok til å håndtere det selv, sørge for at han har en til enhver tid.

Monitor resultatene av inhalatoren barnet ditt bruker. Det kan være en god idé å øke dosen for å imøtekomme en mer alvorlig tilstand. Snakk med ditt barns barnelege om muligheten for å øke dosen hvis nødvendig.

Snakk med barna om deres bekymringer om deres astmaanfall. La dem få sine følelser ut. De kan føle seg utilstrekkelig, eller at det er noe større galt med dem, fordi andre barn trenger deres alder ikke har astmaanfall. Betryggende barn at de er normale barn - men rett og slett har en medisinsk tilstand som de kan vokse - kan hjelpe barn å takle astmaanfall sterkt.

Hjelp barna ved å lære dem ansvar. Snakk med barna om hvordan folk trenger å ta vare på seg selv, slik at de føler seg godt og er sunt. Fortell barna at ved å ta sin astma medisiner, de tar ansvar for egen helse. Tar denne type ansvar er en viktig kvalitet for en ung person å ha.

Hold kjæledyr dander i huset ditt til et minimum. Dette er en ledende årsak til astmaanfall.

Rengjør og støv ditt hus ofte. Eliminere luftforurensning kan bidra til å redusere angrep av alle slag.

Hold hjem og skole røykfritt. Ikke la det å være røyking rundt huset, bilen eller noe område hvor astmatiske barnet tilbringer noen betydelig mengde tid.

Installer en god klimaanlegg og luftrenser på steder der barnet går. Dette kan gå en lang vei å hjelpe kvitte seg med astmaanfall i huset.