Digidexo.com

Hva slags Dental problemene er forårsaket av Chewing Gum?

Hva slags Dental problemene er forårsaket av Chewing Gum?


Både barn og voksne liker tyggegummi, men mens tyggegummi kan ha sine fordeler, for eksempel frisket pusten, kan det også ha sine ulemper. Å være klar over de skadelige effektene av tyggegummi kan hjelpe forbrukerne ta sunne avgjørelser når neste innkjøp og planlegging på tyggegummi.

Kjeveledd Disorder

De fleste tannkjøtt selskaper snakke om lang av sine tannkjøtt produkter, sjelden å nevne ulempene eller skadelige effekter dette kan ha på kjeven din. Tyggegummi i lange perioder kan føre til stress til jawline, noe som kan føre til kjeveledd lidelse. TMJ kan forårsake alvorlige ansiktssmerter og mild til moderat ubehag i nakke, ører og rygg. I tillegg kan forårsake hodepine kjeveleddet. Forstyrrelsen er vanskelig å helbrede, spesielt hvis den kontinuerlige tygging av gummien inntrer.

Tooth Decay

Tyggegummi kan ha negative effekter på tennene etter langvarig bruk, som for eksempel ødeleggelse av emalje av aktive bakterier i munnen og sukker og matrester. Tannråte er et vanlig problem forbundet med tyggegummi og generelt oppstår når tannemaljen har vært mildt, moderat eller alvorlig skadet av tyggegummi ingredienser. Tannråte kan føre til hulrom, og i ekstreme tilfeller tap av en tann på grunn av behov for ekstraksjon.

Plakk

Plakk er et klart biofilm av buildup på tennene som kan føre til både tannråte og tannkjøttsykdom. Tyggegummi eller spise noe mat kan forårsake plakk å danne. Etter inntak av mat eller tyggegummi, kan formulere plakk på tennene i løpet av få timer. Bakteriene som finnes i plakk kan direkte føre til tannråte. Hvis plakk ikke fjernes fra tennene raskt nok gjennom børsting og bruk av tanntråd, kan bakterier forkalke, kom inn til tartar og til slutt føre til tannkjøttbetennelse hvis den forblir ubehandlet.

Sukkerfri tyggegummi Hensynet

Mens sukkerholdig tyggis kan være skadelig for din tannhelse, fungerer sukkerfri tyggegummi som et positivt alternativ. Hvis tygget i moderate mengder, kan overflaten av kalori-fri tyggegummi bidra til å fjerne matrester og rester av sukker fra mellom tennene og tannkjøttet. I tillegg inneholder sukkerfri tyggegummi xylitol, et naturlig søtningsmiddel som finnes i frukt, planter og trær. Xylitol kan bidra til å redusere risikoen for hull i tennene fordi den blokkerer bakteriens evne til å holde seg til tennene effektivt.