Digidexo.com

Hjemmelaget Colon Cleanser Recipe

Det finnes mange typer hjemmelaget kolon renset. Kanskje det enkleste er en popularisert av helse talsmann og forfatter Edgar Cayce: eple-kolon rens.
Konsumere noe annet enn epler (og vann) i tre til fire dager. Dette vil være lett å følge. På den siste dagen, ta to spiseskjeer olivenolje for å fjerne innvollene.

Fordelene med Apple-Cleansing Diet

Ved å forbruke økologiske epler, får du løselig og uløselig fiber, eple pektin og vitamin C. Gode epler å bruke er Arkansas Russet, Delicious, Black Arkansas, Jenneting, Jonathan, Oregon Red og Sheepnose.
Enhver organisk Apple vil gjøre så lenge du tygger den grundig.
Fortsett å holde seg hydrert ved å drikke vann hele dagen.

Hvor ofte kan jeg gjøre dette Colon rens?

Denne eple-rensing diett kan gjøres en gang i måneden, i to til tre måneder, ifølge Carrie L'Esperance, forfatter av The Seasonal cookfire (Bear & Co. Publishing, 1998). Hun drøfter flere andre rensing dietter og skriver at dette eple-rensing diett vil fjerne avfall fra tykktarmen.
De fleste som følger denne dietten vil ikke ha noen problemer med kolon rensing, som epler er høy i fiber og eple pektin.

Hva Er Olive Oil For?

Olivenolje er å fjerne eventuelle gjenværende avfall fra tykktarmen som du ikke kan slippe fra de tidlige dagene av eple-rensing diett. Hvis du opplever noen alvorlig forstoppelse, ta Cascara Sagrada som et supplement for å fjerne tarmene daglig.
På den fjerde dagen av eple kosthold, ta to spiseskjeer økologisk olivenolje. Hvis det er vanskelig å komme ned, legg en halv kutt sitron eller appelsin i munnen å kutte smaken av oljen.

Fortsett å holde seg hydrert resten av dagen, og gradvis legge tilbake lett-fordøyelig mat som dampede grønnsaker, brun ris, og små mengder av ikke-fett, usøtet yoghurt i to dager.