Digidexo.com

Mikonazol nitrat for en gjær infeksjon

Miconazolnitrat er en soppdrepende medisiner som brukes til å behandle vaginal gjær infeksjoner forårsaket av soppen Candida. Den er tilgjengelig i suppositorier eller vaginal krem, og virker ved å hindre vekst av gjær som forårsaker infeksjonen.

Årsaker

En gjær infeksjon kan oppstå når skjeden blir bedre til rette for candida. Dette kan skyldes stramtsittende undertøy, iført undertøy laget av syntetisk materiale, tar antibiotika, være gravid eller har diabetes.

Symptomer

Hvis du utvikle en gjær infeksjon, kan du oppleve symptomer på kløe, svie og unormal utflod.

Betraktninger

Fordi mikonazol nitrat er ikke effektiv mot andre patogener som forårsaker lignende symptomer, kan det være lurt å oppsøke lege for en definitiv diagnose.

Typer

I kliniske studier, som beskrevet av det amerikanske National Institutes of Health (NIH), kur priser var høyere med miconazolnitrat krem ​​sammenlignet med stikkpille, men ikke vesentlig slik.

Side Effects

Bivirkningene er mindre vanlige, forekommer i 2 prosent eller færre av brukere, slik det fremgår av NIH. De kan inneholde inkludere vaginal svie, kløe eller irritasjon. Noen kvinner har også rapportert kramper og hodepine.