Digidexo.com

Hvordan bruke Crystals for Energy

Hvordan bruke Crystals for Energy


New Age alternativ helse utøvere bruker begrepet "krystaller" til å referere til flere typer steiner som har hver fått tildelt unike helbredende egenskaper. Denne praksisen fokuserer på ideen om at all materie er opprettet fra vibrerende partikler. Hver krystall vibrerer med en unik frekvens og har makt til å endre vibrasjon av noe i nærheten av det, inkludert mennesker. Når krystaller bevisst brukes til å endre menneskelige vibrasjoner, liker folk økt energi, fysisk velvære og emosjonelle oppfyllelse.

Bruksanvisning

Velg dine krystaller. Hvis du bruker krystaller for å øke din energi, er det viktig å velge steiner bemerket for sine egne høye vibrasjoner. Alternativt kan krystaller brukes til å balansere maskuline og feminine energi eller å harmonisere energien i alt en hjemme innbyggere. Krystaller kan også brukes til å lindre en person som er energi når han eller hun blir rasende eller engstelig. Diagrammer som forklarer de beste bruker for spesifikke krystaller er tilgjengelig på Internett på de fleste butikker hvor krystaller selges. Alternativt anbefale noen alternative helse utøvere at folk bruker intuisjon til å velge den mest hensiktsmessige krystaller for deres behov. For å gjøre dette, la hjernen din til å gå tom, og uten å tenke, spør deg selv hvilke krystall som er best for deg. Tanken bak denne metoden er at kroppen din vil være naturlig trukket til krystallen med den mest fordelaktige vibrasjon.

Fjern dine krystaller. Den energi innenfor krystaller påvirkes av energien til de som håndterer dem. For eksempel, for å arbeide med krystaller få energi og vitalitet etter en periode med utvidet syke kan redusere vibrasjoner i krystaller og gjøre dem mindre gunstig for dine nåværende behov. Alle som bruker krystaller regelmessig bør fjerne dem med hver bruk. Det finnes flere ulike metoder for å fjerne krystaller, og noen opplever at en kombinasjon av de metoder som fungerer best. Populære metoder omfatter flytting krystaller og tilbake gjennom røyk opprettet av brennende sedertre eller salvie og plassere krystaller i vann som inneholder noen dråper sitron eller lavendelolje. Når du gjør dette, er det også nyttig å puste dypt og å oppgi din intensjon for energien i krystallene til å bli renset og restaurert til mest mulig autentisk. Hvis du har konkrete mål for hvordan du vil at krystallene til å påvirke deg, er dette også tiden for å oppgi disse målene og for seg det du ønsker.

Integrer krystallene i det daglige liv. Nøkkelen til å bruke krystaller til å ha en varig effekt på energinivået er å samhandle med krystaller hver dag. Det er flere måter å gjøre dette. Den vanligste er å bruke krystaller som smykker eller å bare bære løse krystaller i lomma. Store krystaller kan plasseres på sentrale steder i hele ditt hjem, kontor eller bil. Bare å holde dem i nærheten er nok. Men du kan også meditere med krystaller ved å ligge ned og plassere krystaller over kroppen din på dine chakra, energisentre som går fra lysken til toppen av hodet. Hvis meditere med krystaller, tenk deg følelsen nøyaktig hvordan du ønsker å føle og uttrykke takknemlighet at krystallene er å hjelpe din re-justere din personlige energi og møte dine mål.