Digidexo.com

Cure for Cerebral Parese

Ca 800.000 amerikanere som får symptomer som cerebral parese, de fleste av dem har sykdommen ved fødsel, selv om det ikke kan være tydelig før måneder senere, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Forskere jobber mot å finne en kur for cerebral parese. Inntil da, det finnes behandlinger som kan hjelpe de med cerebral parese nyte en bedre livskvalitet.

Årsaker

Cerebral lammelse er forårsaket av unormal funksjon i hjernen, på grunn av irreversible skader i hjernen, som i sin tur påvirker en persons sittestilling, koordinering og evnen til å kontrollere kroppsbevegelser. Tilstanden er utviklet i fostre, nyfødte og barn, og tilstanden ikke blir bedre eller verre over tid. Alvorlighetsgraden av symptomene varierer fra individ og kan omfatte: Turgåing med ett ben å dra bak, eller på tærne, spastiske muskelbevegelser, ufrivillig risting, mangel på koordinering og en manglende evne til å snakke og svelge ordentlig

A Cure

Medisinske fremskritt har blitt gjort i å lære hvordan å forhindre skade hjernen som kan føre til cerebral parese og identifisere problemene på nyfødte og fostre Forskere fortsetter å studere måter å reparere den skadede hjernen som forårsaker cerebral parese, herunder stamcelleforskning. Stamceller har mulighet til å reparere skadede hjerneceller, derav herding cerebral parese Men inntil en kur er funnet, er det en rekke behandlinger for å lindre symptomene på cerebral parese.

Behandlinger

Selv om cerebral parese forstyrrer motoriske ferdigheter, er folk som har forholdet ikke anses å være deaktivert. Når behandlingen er startet tidlig nok, mange personer med cerebral parese er i stand til å fungere på egen hånd.

Fysioterapi er en av de viktigste formene for behandling for cerebral parese, som det hjelper en pasient lære å forbedre sin tur, koordinasjon og muskelbruk. Fysiske misdannelser kan også forebygges gjennom fysisk terapi. Hvis en misdannelse er for langt fremme til å bli behandlet med fysioterapi, vil kirurgi være nødvendig.

Tale terapi er utformet for å hjelpe en pasient lære å svelge og snakke ordentlig.

Gjennom ergoterapi, kan en person med cerebral parese lære å kler seg selv og utføre andre daglige aktiviteter. For bevegelse, kan hun bruke en spenne for å hjelpe henne spasertur eller en rullestol hvis lemmene er ikke funksjonell ..

Medisiner kan gis for å kontrollere medfølgende plager, for eksempel anfall og for å lindre smerte.

Profesjonell rådgivning kan hjelpe noen med cerebral parese avtale med følelser og utfordringer involvert med å ha tilstanden.