Digidexo.com

Økologisk kjøtt Farene

Økologisk kjøtt Farene


Mens farene ved organisk-merket storfekjøtt kan være mindre enn for konvensjonelle oksekjøtt, bare bærer "organisk" tetning betyr ikke oksekjøtt er helt sikker. FDA krever strengere naturlige praksis for voksende økologisk kjøtt, men kvaliteten på livet av dyret, så vel som dens fôr, fortsatt bidra til potensielt farlige situasjoner. Med mindre etiketten på biff sier at dyret var "gress matet" og er "sertifisert økologisk," noen viktige risikoer forbli.

Ernæringsmessig Mangel

Etiketten "organisk" på et snitt av okse betyr at storfe ble opp under organiske betingelser, uten tilsatt hormoner og antibiotika, sammen med andre strenge kriterier. Imidlertid ble det "organisk" label betyr ikke kua lov til å beite på gress. Mer sannsynlig, det ble matet korn og mais. Studier har vist at korn-matet biff, selv om det er økologisk, inneholder en ussel mengde vitamin E, beta-karoten, og omega-3 fettsyrer i forhold til gress-matet biff. I tillegg mangler organisk, kornforet biff også den viktige forbindelsen kalt CLA, som er en sunn fett som bidrar til å bekjempe kreft.

Sier er sant for kyr, akkurat som det er for mennesker - ". Du er hva du spiser" Kyr bør spise mat naturen ment dem å spise, for å være så sunn som de kan være.

E. Coli Risks

Bare fordi biff er sertifisert økologisk betyr ikke at det er fritt for potensielt bærer den farlige E. coli-bakterier. Mate en ku organisk korn og mais løser ikke problemet på en svært sure fordøyelsessystemet hos disse fire stomached skapninger. En altfor syrlig magen er den perfekte grobunn for E. coli, og altfor syrlig biff øker sjansene for at menneskelige fordøyelsesenzymer juice vil være ineffektive i å stoppe bakterier.

Dessverre, i tillegg til den høyere surhet ugunstig å påvirke forbrukeren, er det også meget ubehagelig for kyrne. Kyr med en altfor syrlig magen har vært kjent for å sparke seg selv flere ganger for å prøve å lindre deres ubehag. Gress-matet kuer trenger ikke gjøre dette, da magen av innholdet er kjemisk balansert (og kyrne er fornøyd).

Høyere i Bad Fat

Økologisk korn-og mais-matet biff har en ting i løpet av gress-matet biff - en høyere fettinnhold. Mens denne ekstra fett kan forsterke smaken av kjøttet, det gjør det litt for helsen. Dessverre kunne det ekstra marmorering være dødelig i det lange løp. Studier har vist at grilling kjøtt med høyt fettinnhold over høy varme utgivelser karsinogener kalt HCAs og PAH. Så lenge økologisk kjøtt er korn-matet, vil den ha mer fett, og sammen med det kommer farene.