Digidexo.com

Hvordan løse Tinnitus

Tinnitus, eller øresus, er ofte oppleves av millioner av mennesker over hele verden. Det finnes mange typer av tinnitus. De vanligste inkluderer høyfrekvent piping, kvitrende, skrikende og ringing. Tinnitus er ikke en sykdom, men et symptom som resulterer fra utallige årsaker som traumer til ørene, innsetting av fremmedlegemer, høye lyder, allergier og store mengder voks buildup. Tinnitus kan være veldig forstyrrende hvis du har det. I de fleste tilfeller er det ikke et alvorlig problem, men heller en problemfri som måtte gå bort.

Hvordan løse Tinnitus

•  Ta kontakt med din lege og ha henne sjekke ørene dine for overdreven voks buildup. Ørevoks som har samlet seg i øregangen kan begrense det og føre til tinnitus. Ikke kjøp en over-the-counter ørevoks fjerning kit uten først å snakke med legen din. Disse pakkene vil ikke eliminere tykk ørevoks buildup, og ørevoks kan kreve en medisinsk instrument for å fjerne det.

Unngå steder og ting som forårsaker høye lyder. Høye lyder er en vanlig årsak til tinnitus. Disse inkluderer høyt konserter, veibygging og motorsykler, som alle kan utløse ringing i ørene og kan til og med tap til et hørselstap. Kjøp øreplugger for å beskytte ørene dine i en svært støyende omgivelser. Staying klar av høye lyder vil redusere ringing i ørene.

Hold deg unna mat med høyt mettet fett, sukker og salt. Også unngå kaffe, alkohol og te. Slike matvarer kan forverre din tinnitus. Spis mye ferske grønnsaker og frukt daglig for å stimulere blodstrøm, som gradvis vil stoppe ørene fra ringing.

Senk blodtrykket hvis du har blitt diagnostisert med høyt blodtrykk (hypertensjon). Hypertensjon er kjent for å forårsake og forverre tinnitus. Snakk med legen din og få henne sette deg på medisiner som vil senke blodtrykket. Når blodtrykket er normalt, vil ringing i ørene opphøre.

Snakk med legen din dersom du er i dag medisiner som ibuprofen, p-piller eller aspirin. Disse medikamentene kan føre til tinnitus. Hvis disse medikamentene føre til tinnitus å bli uutholdelig, snakk med legen din umiddelbart. Hun kan foreskrive alternative medisiner som ikke forårsaker tinnitus symptomer.

Hint

  • Spør legen din før du prøver å selv behandle tinnitus.