Digidexo.com

Hvordan Boost Utholdenhet

Hvordan Boost Utholdenhet


Utholdenhet er kroppens evne til å tåle kryssild av utfordringer, problemer og hverdagslige stressfaktorer som oppstår i løpet av hverdagen. Hvis du har mye utholdenhet, vil du være i stand til å holde det gående i møte med vanskeligheter uten å miste tempo eller bremse ned. Hvis du legger merke til deg selv vaklende, famlende og endte dagen helt utslitt, kan det hende du trenger et løft til din utholdenhet for å hjelpe deg å holde i gang.

Hvordan Boost Utholdenhet

Gjør aerobic øvelser på en jevnlig basis. Aktiviteter som jogging, sykling og svømming alle passer regningen. Prøv å utføre disse aktivitetene minst tre ganger i uken i minst 30 minutter av gangen. Hvis du ikke kan oppnå dette, husk at en treningsøkt av så få som 15 minutter kan fortsatt gi helsemessige fordeler, og bidra til å øke din utholdenhet på lang sikt.

Utfordre deg selv med korte støt med anstrengende aktivitet. Du vil se en større økning i din utholdenhet hvis du legger et par minutter med hardt kjører hver 10 til 15 minutter i en ellers lett joggetur. Pushing bare litt hardere vil holde blodet pumpe, sirkulere mer oksygen og gi større fordeler.

Ta opp yoga. Yoga bidrar til å varme opp og strekke musklene dine. Det øker også styrke, balanse og utholdenhet. Ikke bare er du får en god trening i, er du også praktisere dype pusteteknikker som vil hjelpe deg å få mer oksygen.

Sørg for å få nok jern. Mangel på jern i kosten kan føre til tap av utholdenhet. Du kan få jern fra kjøtt, bønner, nøtter og noen grønnsaker som brokkoli og spinat. Hvis du tror du kanskje ikke får nok jern fra kosten din, snakk med legen din om å ta jerntilskudd.