Digidexo.com

En rask måte å flate magen

Oppnå en slankere mage krever tålmodighet og en konsekvent trening plan. Med innsats, kan du oppnå din ideelle kroppsbildet. Men det finnes måter å raskt flate magen. Ulike faktorer spiller en rolle i magen vekt. Noen ganger kan du miste magen fett ved å gjøre enkle endringer i livsstil. Identifisere forhold som bidrar til magen vekt er nøkkelen til slanking midsection.

Reduser væske Retention

Overspising og overdreven kroppsfett er ikke den eneste årsaken til magen vekt. Ofte, væskeansamling eller vann vekt øker kroppsvekten din - spesielt i magen. Men heldigvis finnes det måter å raskt redusere vann vekt og slanke magen. For det første hjelper det å redusere inntaket av høy-natrium matvarer. Dette inkluderer frossen og bearbeidet mat. Også lage en vane å drikke minst åtte glass vann om dagen, noe som kan stimulere nyrene å skylle natrium og vann fra kroppen din.

Spis mer fiber

I tillegg til å holde på vann, å være oppblåst eller arbeider med forstoppelse kan gi illusjon av en større midsection. Å flate magen, øke fiber inntaket. Voksne bør spise mellom 20 og 35 gram fiber om dagen, noe som er oppnåelig med regelmessig inntak av frisk frukt, grønnsaker, hele korn og bønner. På den annen side, en lav-fiber dietten resulterer i færre avføring og abdominal oppblåsthet. For å hjelpe kroppen din får den anbefalte daglige servering av fiber, bør du vurdere en fiber supplement.

Abdominal øvelser

I forbindelse med lindre vann vekt og abdominal oppblåsthet, øvelser for å hjelpe tone midsection kan raskt flate magen. Cardio trening som aerobic og kjører hjelp skur abdominal vekt. Men for å oppnå en flat og tonet mage, må du engasjere seg i kjerne trening som sit-ups og leg heiser, som er rettet mot magemusklene. Andre øvelser designet spesielt for magemusklene inkluderer pilates ab workouts, latinske danser (salsa og samba) og sykkel crunches.