Digidexo.com

Rooibos te og vekttap

Rooibos te og vekttap


Rooibos ("roy boss") betyr "rød busk" på afrikaans. Rooibos te faktisk har fått sitt navn fra den aldrende prosessen med oksidering som blir den rød. Det er ryktet, men ikke medisinsk eller vitenskapelig bevist, at rooibos fungerer som en appetitt suppressant, som stimulerer vekttap.

Hva er i Rooibos te?

Den biologiske sammensetningen av Rooibos er en spormengde av oksalsyre, kobber, jern, kalium, kalsium, fluorid, sink, mangan, alfa-hydroksyl og magnesium. Den inneholder antioksidanter, flavonoider, vitamin C og tanniner, selv om Vitamin C komponenten har vært omstridt.

Hvordan Rooibos er produsert

Red bush, en busk, er funnet i Sør-Afrika, i nærheten av Kapp det gode håp. Det har blitt kalt en av de rikeste biomer i verden. Busken har en botanisk navn kalt "Fynbos," en av mer enn 300 arter av sitt slag i Sør-Afrika. Det sies å være mer enn 400 år gammel. Busken er kuttet med en sigd og forslått med steiner, og deretter til venstre i solen for å gjære. Moderne utstyr håndterer nå den gamle aldringsprosessen, selv om bush er fortsatt skåret for hånd og deretter homogenisert.

Bruk for Weight Loss

Det har ikke vært vitenskapelig bevis for å bevise at noen urte-te er med på å bidra til å oppnå vekttap. Men som med alle andre kosttilskudd, en god øvelse diett og kalori samvittighet kosthold er viktig. Utsagnene om bruk Rooibos for vekttap er ikke sannsynliggjort i det medisinske eller kostholds ernæringsfysiolog samfunnet.

Kontra

Det er et veldokumentert faktum at selv om de fleste urter er helt naturlig og ikke tenkt på som muligens noen grunn til helsemessige bekymringer, er det ikke sant i alle tilfeller. I mange tilfeller bør urtete bli undersøkt for biologisk sammensetning før den forbrukes, særlig hvis du er på foreskrevet medisiner eller har noen helsemessige problemer som ingrediensene i te kan forverre. Rooibos i seg selv er kjent som en av de sikreste og mest effektive te kosttilskudd på markedet, særlig fordi det ikke har noen naturlig koffein. Det er nytes av gravide kvinne og ammende mødre.

Andre helsefordeler

Rooibos, når de blandes med melk, kan gis til babyer for å hjelpe med kolikk. Det har vist seg å hjelpe til med søvnløshet, irritabilitet, hodepine, nervøs spenning og høyt blodtrykk. Noen studier har vist Rooibos te å ha kardiovaskulære fordeler, samt beskyttende egenskaper mot kreft, utslett og allergi. Det sies at dette te hjelper i forebygging av nyrestein.