Digidexo.com

Raskt vekttap triks

Raskt vekttap triks


Å miste vekt innebærer en enkel formel. Inntar færre kalorier enn du forbrenner for energi. Dette skaper et kaloriunderskudd som tvinger kroppen til å brenne fett for å gjøre opp underskuddet. For hver underskudd på 3500 kalorier du oppretter, vil du miste en kilo kroppsfett. Her er noen forslag for å skape større kalori underskudd, på grunn av dere lage en 500-kalori underskudd hver dag, og du kan miste 52 pounds i året.

Spis mer, spise mindre

Hvis du føler deg sulten, har du en tendens til å overspise. En måte å holde fra følelsen sulten er å ta tre måltider om dagen og dele dem inn i seks måltider om dagen. Spis hver 3-5 timer i løpet av dagen. Du skal spise oftere, men vil spise mindre måltider. Du kan spise det samme antall kalorier på en dag, men du vil ikke føle deg sulten mellom måltidene. Hvis du gjør dine måltider sunnere, vil du miste enda mer vekt.

Drikke melk

Ikke bare vil drikke lettmelk eller skummet melk bidra til å fylle deg opp, men ved å ta i 1800 mg. av kalsium om dagen, blokkere deg absorpsjon av 80 kalorier. Dette alene vil hjelpe deg å slippe nesten 9 pounds i et år, og hvis du spiser mindre fordi du drikker mer melk, vil du legge til at tapet.

Å miste vekt Med Pizza

Pizza kan være et godt måltid når du er på en diett med et par forholdsregler. Ikke spis take-out pizza. I stedet kjøpe sunne splitter pizza på matbutikken. To skiver av take-out pizza ofte inneholder mer kalorier enn en sunn pizza. Hvis du finner deg selv å spise take-out pizza, bruke en papirhåndkle å utslette overflødig fett. At fett er rent fett at du ikke vil gå glipp bortsett fra rundt midjen din.

Sunn snack skuffer

Kutt opp ferske grønnsaker i biter størrelse biter og bland dem sammen i en bolle. Deretter holde bollen i kjøleskapet innen rekkevidde når du går på jakt etter en matbit. Veggies er en lav-kalori, lav-fett måte å snack. Hvis du ikke liker vanlig grønnsaker, holde en flaske med lav-fett salatdressing på hånden som du kan bruke for dipping.

Vann

Drikk en liter kaldt vann om dagen. Du kan ikke bare fylle magen for å redusere hvor mye du vil spise til måltidene, men drikker så mye vann hver dag vil brenne 25 kalorier daglig. Hvis du drikker juice, spe den ut med vann for å kutte ned på kalorier den inneholder.

Trening

Trene regelmessig. Foruten vekttap ligningen. Hvis du trener regelmessig, vil du forbrenne mer kalorier. Dette bidrar til å skape et større kaloriunderskudd og øker vekttap.