Digidexo.com

Kan du spiser for lite & Still ikke miste vekt?

Slanking er en multimillion dollar industrien. Det er for mange dietter å velge mellom, og ikke alle er friske. Amerikanerne har noen av de verste spisevaner. Den amerikanske diett består av en stor del av bearbeidet, og høyt fettinnhold i matvarer. Å spise for mange av de matvarer vil i stor grad hemme vekttap innsats. Nøkkelen til å miste vekt er å vite hva du skal spise, og hvor mye du skal spise. Et godt sted å begynne er med næringspyramiden.

Food Pyramid

Maten pyramide består av seks grupper. Det er hele korn, grønnsaker, frukt, melkeprodukter, kjøtt og proteiner og sunt fett. Sunt fett ble nylig lagt til pyramiden. Disse fettsyrene er raps og olivenoljer skal kun brukes i moderate mengder. Du bør spise mer mat fra bunnen av pyramiden enn fra toppen. En diett som består av mer fullkorn, frukt og grønnsaker vil gi den mest effektive vekttap.

Metabolisme

Metabolisme er kroppens måte å konvertere mat til energi. De med et høyt stoffskifte vil brenne flere kalorier og fett. En lavere metabolisme vil føre til at kroppen til å brenne mindre kalorier og fett. Hvis du spiser mer kalorier enn du forbrenner, vil kroppen konvertere de ekstra kaloriene til fett. Alle har en annen metabolic rate. Å vite hva din rate er vil hjelpe deg å miste vekt og holde den av.

Å spise for lite

Hvis du ikke spiser nok mat, vil kroppen gå inn i sult-modus. Sult-modus er der kroppen din faktisk vil slutte å brenne kalorier. Dette er en form for selvoppholdelsesdrift. Du bør spise minst et minimum av 1200 kalorier om dagen for å holde dette skjer. Til slutt, hvis du fortsetter å sulte deg selv, vil du gå ned i vekt, men du vil også begynne å miste muskler. Dette er en meget farlig posisjon å være i. Hungersnød vil også påvirke ditt hjerte. Det er viktig å forstå at eatting for lite er like ille som å spise for mye. Uansett vil du ikke gå ned i vekt.

Trening

Trening er også en viktig del av enhver diett. Slanking alene sjelden gang fungerer. Øvelsen vil øke stoffskiftet og hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. Du kan begynne å trene ved å vandre. Start ut sakte, og jobbe deg opp til 30 minutter om dagen.

Effektiv Slanking

Slanking handler om hva du spiser, og hvor mye du spiser. Du kan ikke forvente å gå ned i vekt når kostholdet består av raffinert sukker og fet bearbeidet mat. Disse matvarer brenne raskt og la deg sulten oftere, noe som fører til overspising. Et sunt kosthold vil bestå av hele korn, umettet fett, frukt og grønnsaker. Dette er ikke å si at du aldri kan nyte noen av dine favoritt mat, men det bør bare gjøres i moderate mengder.

Løsning

Løsningen på å miste vekt, er å forstå at alle er ikke like. Noen mennesker vil miste vekt raskere enn andre. Hvis du holder deg til et riktig kosthold og mosjon plan, vil du gå ned i vekt. Det kan bare være 1 til 2 kg. en uke, og deretter vekttap kunne bremse for en periode. Nøkkelen er å ikke stoppe. Du vil lykkes hvis du holder deg til den. Det er ingen mirakel vekttap løsning. Ingen pille, bok eller potion vil hjelpe så mye som å spise riktig mat og trening.