Digidexo.com

Adaptogen Fordeler

Adaptogen er et navn gitt til naturmidler som øker kroppens evne til å motstå sykdom og "tilpasse" til eksterne endringer. Det er mer enn ett adaptogen der ute, og hver sies å øke kroppens evne til å tilpasse seg på sin egen måte.

Maca Root

Maca rot er antatt å øke kroppens motstandskraft gjennom å øke virilitet. Den brukes til å bekjempe symptomer på overgangsalder, lav libido og erektil dysfunksjon, som alle kan ta en toll på immunsystemet.

Aloe Vera

Dette adaptogen har helbredende egenskaper som er blant flere fordeler. Aloe vera er brukt i hud produkter å fremskynde helbredelse av kutt og mindreårige brannskader.

Lakris

Den adaptogen lakris brukes til å behandle luftveissykdommer fra forkjølelse til tuberkulose. Ifølge University of Maryland Medical Center, lindrer den symptomene med sin "beroligende" effekter og "belegg agent." Lakris blir også brukt til å bekjempe inflammasjon, stress og hudlidelser.

Ginseng

Ginseng er velkjent som en energi øker supplement. Den brukes til å behandle mange ting fra overgangsalderen til hypertensjon. Ginseng er en immunitet forsterke adaptogen.

Adaptogen Krav

Det er mange andre adaptogens der ute. Du kan identifisere dem ved deres ikke-giftighet for mennesker, er deres evne til å stabilisere kroppen, og deres ikke-spesifikk target-området (ved at den ikke påvirker bare én funksjon eller del av kroppen). I hovedsak må adaptogens være trygge, men gi fordeler til flere deler og / eller systemer i kroppen.