Digidexo.com

Hurtig vekttap teknikker

Hurtig vekttap teknikker


Kroppene våre ned i vekt når vi inntar færre kalorier enn vi forbrenner. Mange dietter hevder å gi raske resultater, men sannheten er at små endringer i din daglige rutine og matvaner er den beste måten å gå ned i vekt raskt. Hvis du holder deg til en plan som inkorporerer regelmessig mosjon og et sunt, balansert kosthold, vil du nyte rask og varig vekttap.

Slanking Teknikker

Først unngå høy-kalori mat. Hurtigmat, pasta, tunge krem ​​sauser, fett kjøtt og sukkerholdige drikkevarer er eksempler på matvarer som vil raskt ødelegge din vekttap programmet. I stedet velger lav-fett, lav-kalori mat som vil gi kroppen din med de næringsstoffene den trenger for å bygge muskelmasse og gi deg energi.

Ikke sulte deg selv. I stedet spiser fem eller seks små måltider om dagen. SNAC, en UCLA helse rådgivende komité, sier at den beste måten å holde kroppens stoffskifte jevn er å spre ut kaloriinntaket i løpet av dagen. Dette lurer kroppen til å tro det er å spise så mange kalorier som den vanligvis gjør. Hvis kroppen din mener det er sultne, vil det senke forbrenningen og prøve å øke fettlagrene.

Spis et sunt og balansert kosthold. For eksempel, US Food Guide Pyramid diett leverer alle de grunnleggende næringsstoffene du trenger og minimerer usunn mat som sabotasje vekttap. Et sunt, balansert kosthold vil innlemme frukt, grønnsaker, magert kjøtt, magre meieri, nøtter, frø og rikelig med vann.

Øvelse Teknikker

Høy intensitet aerobic øvelser vil hjelpe deg raskt kaste fett. Men selv om du ikke kan få til gym, kan du fortsatt trene litt hver dag og gå ned i vekt. Den Harvard School of Public Health sier at selv 30 minutter med rask gange om dagen vil føre til merkbare endringer i vekt og generell helse. Hvis du ikke liker å gå, kan du velge hvilken som helst øvelse som gir deg med moderat intensitet aerobic aktivitet --- noen øvelse som gjør at du bryte en svette, men hindrer deg ikke fra å være i stand til å føre en samtale.

Også vurdere å legge litt styrketrening til treningsøktene. Selv i en hviletilstand, forbrenner muskler mer kalorier enn fett. Jo mer muskuløs du er, jo lettere er det å skape en kalori underskudd og mister vekt.

Andre vekttap teknikker

Den Harvard School of Public Health anbefaler at slankere sette fornuftige mål. Mål for å miste 1/2 kilo til en kilo i uken. Dessuten foreslår Harvard forskere betale forsiktig oppmerksomhet til del størrelser. Restaurant måltider vanligvis levere to til tre ganger mer mat enn den gjennomsnittlige person trenger i ett måltid.