Digidexo.com

Releana Vekttap Program

Releana Vekttap Program understreker et individuelt program for hver pasient. Tilbydere forstå forskjellen mellom betydelig vekttap, som kan forårsake enorm belastning på kroppen hvis ikke riktig overvåkes, og den personen som bare ønsker å tap noen få pounds. Releana fokuserer i stor grad på et naturlig hormon, Humant choriongonadotropin (hCG), antas å forstyrre bare "dårlig" fett og samtidig opprettholde "gode" fettet. Kombinasjonen av en oral hCG, kosttilskudd, slanke suppressants, mosjon og et sunt kosthold kan Releana Vekttap Program for å proklamere suksess.

hCG

HCG er et hormon som produseres naturlig av gravide kvinner, men det finnes også hos menn og ikke-gravide kvinner. Det er hovedingrediensen i Releana Plan, som mener hormonet sterkt bistår i å snu stoffskiftet slik at det fungerer med deg og ikke mot deg. Dette gjøres ved å eliminere "dårlig" fett raskt. Det er også antatt hCG assists vekttap i problemområder som hofter og mage. Når stoffskiftet justeres tilsvarende, pasienter synes det er lettere å feste med sine nye diett plan med et mer positivt syn på livet.

Kosttilskudd

Foruten inges en muntlig hCG, andre kosttilskudd er også lurt mens du forsøker Releana vekttap programmet. Appetittdempende midler kan være foreskrevet hvis kaloriinntaket i et problem. Vitaminer B5, B6 og B12 kan også være foreskrevet som disse vitaminene vil bistå i påskynde stoffskiftet.

Eating

Den Releana vekttap programmet understreker spise sunt involverer proteiner, frukt, grønnsaker og "godt" fett. Enkelte leverandører også gi livsstil coaching slik at en pasient kan ikke bare miste vekt, men holde den av. Releana Vekttap Program streker kosthold og kosttilskudd, og fordringer succes med pasienter som mistet vekt og forandret deres liv.