Digidexo.com

Abdominal Diet Plan

Folk vanligvis arbeider ut for en av tre grunner: for å nå et bestemt atletisk mål, for å få større og sterkere, eller for å få slankere og mer "dratt". Hvis du faller i den tredje kategorien, kan det hende at tegn på suksess være å oppnå "six-pack abs." Mens du trener regelmessig er sikkert halve kampen i krigen for abs, tar den andre halvparten sted på kjøkkenet.

Om Abs Diet

The Abs Diet er en spise plan designet av David Zinczenko, editor-in-chief av menns helse magazine. Selv Zinczenko fungerer for menns helse, er kostholdet like passende for menn og kvinner. Det er en seks-ukers fett-tap blitzkrieg utviklet for å hjelpe deg å miste sta buk fett, avslører muskelen venter under.

The Theory

Akseptere at det finnes ingen snarveier til bærekraftig vektkontroll, eschews Abs Diet de typiske get-fit-raskt ordninger. Det gir en godt avrundet tilnærming til ernæring som får deg til målet ditt samtidig som du lærer deg å spise sunt teknikker du kan bruke for en levetid. Selv om Abs Diet seg selv er en seks-ukers plan, kan du lett overgang de ernæringsmessige tilnærminger i kosten i din vanlige matvaner.

Reglene

The Abs Diet er bygget rundt begrepet unngå fet, altfor bearbeidet junk mat, høy sukker mat, og mat som inneholder raffinert mel. Dette betyr at du skal stikke til hovedsakelig magre proteinkilder, sunne karbohydrater og sunt fett. Mens på Abs Diet, spise fem eller seks små måltider hver dag. Ett måltid i løpet av uken er utpekt som en "jukse" måltid, som betyr at du kan spise hva du vil.

Strøm Foods

The Abs Diet inneholder en liste over "makt mat" rundt som kostholdet bør baseres på. Disse inkluderer: mandler (nøtter), bønner (belgfrukter), spinat (grønne grønnsaker), magre meieriprodukter, havregryn, egg, kalkun (magert kjøtt), naturlig peanøttsmør, olivenolje, hele korn karbohydrater, protein pulver og bær (sammen med andre frukter). Disse matvarene er næringsrike og gi kroppen din med en maksimal grad av næring kombinert med et minimalt nivå av kalorier, sier Zinczenko.

Betraktninger

Mens først vil du gå ned i vekt rett og slett i kraft av å erstatte usunn mat i kosten med sunnere alternativer, etter hvert vil du trenger for å bli strengere for å se fortsatt fremgang, sier Zinczenko. Hold mat logg når på Abs Diet, innspilling daglig hva du spiste og det totale antall kalorier som forbrukes. Vei deg hver uke for å overvåke utviklingen. Hvis du ikke miste en til to pounds en uke, slipp ditt daglige matinntak ved omtrent 200 kalorier, deretter revurdere i en uke. Gjennom trinnvis justering vil du finne riktig kalori totalt for kroppen din, og bringer deg så mye nærmere det ettertraktede "six-pack".