Digidexo.com

Helbredelse ved juicing

Helbredelse ved juicing


Enten du erstatte ett måltid eller mellommåltid med juice, eller bare legge juice alternativer til måltider, juicing kan gjenopprette helse, avverge infeksjoner og virus ved å fremme et sterkt immunforsvar, og armen kroppen med forebyggende egenskaper som trengs for å leve et langt og sunt liv.

Slik fungerer det

Det finnes en rekke juicing alternativer for å detox kroppen og gjenopprette fordøyelsesenzymer og sirkulasjons helse. For eksempel kalsium-rik grønnsaker, for eksempel rå artisjokker, rødbeter, rå baby gulrøtter, rå blomkål og rå selleri, kan blandes for å øke bentettheten i mennesker plaget av osteoporose, forbedre helbredelse etter en beinskade eller gjenopprette generell helse etter fødsel . Blend og drikke daglig for å øke bein ytelse samt å fremme generell helbredelse.

Målet for frukt og grønnsaker kombinasjoner som utfyller hverandre. For eksempel, når du blander frukt, grønnsaker eller frukt og grønnsaker, vurdere tekstur, smak og næringsinnhold. Alltid gjøre et raskt søk på mat og lage en liten 6-unse versjon av en juice blanding før blanding alle ingrediensene i en større blender eller food prosessor.

Infeksjoner

For folk kjemper et virus eller mikrobiell infeksjon, drikke en antioksidant-rik frukt og grønnsaker blanding, slik som kiwi frukt, grapefrukt, grønnkål og rødbeter. Legg agave eller brunt sukker for å redusere den bitre smaken. Du kan også følge blandet drikke med en kopp ferskpresset appelsinjuice. Drikk som en tidlig morgen boost og følge med 8 til 12-unse porsjoner i to til trinn fire timer.

Skin

Helbrede hudirritasjon, eksem, kviser og betent hud med en kombinasjon av noen av følgende frukt, grønnsaker og nøtter: bjørnebær, avokado, plommer, mandler, hasselnøtter, peanøtter, brokkoli, purre eller spinat. Velg din favoritt kombinasjon og bland med is eller som en medley av frukt og grønnsaker. Alle er rik på vitamin E og aloe vera.

Sår

Heal et sår ved å blande gourd aske og vann i en 1-til-en-forhold. Riv og klem ut saften fra gresskaret og legg til vannet. Drikk juice først i morgen. Unngå å spise noen ekstra mat for to til tre timer. Inflammasjon og hevelse i spiserøret bør reduseres, ifølge NaturalHomeRemedies.com.

Kål, bananer, lime og hvitløk også kan være blandet for å forsinke effekten av en sår.

Depresjon og hjernefunksjon

Helbrede depresjon og støtte hjernens funksjon med ananas, gulrøtter, goji bær, bananer, jordbær, papaya, aspargesbønner, linser, brokkoli, grønne erter, asparges og spinat. Blend en frukt-inspirert juice ved å legge ananas, jordbær og papaya. Eller for en grønnsak blanding, tilsett grønne erter, asparges og linser til en grønnsaksbuljong eller en kopp vann. Tilsett krydder til smaken, men la ut salt for en lav-natrium måltid.