Digidexo.com

Hjem rette for såre gummer

Såre tannkjøttet kan være svært smertefullt. Det kan være vanskelig for deg å tygge eller snakke, og å gå til tannlegen kan være dyrt. Flere og flere mennesker er å ty til hjem rettsmidler for å kurere ting som muskelsmerter, ømme tannkjøttet og andre kropps plager.

Calendula

Calendula ble brukt i borgerkrigen for å hjelpe pakke sårene og for å stoppe blødning. Det bærer anti-inflammatoriske midler og bidrar til å skape blodpropper. Det er en form for ringblomst og vokser i Egypt. Calendula er en mild antiseptisk og kan drakk som en te for å lindre såre tannkjøttet.

Is

Bruk is på tannkjøttet for å lindre smerten. Unngå knaser harde biter av isen med tennene, men fordi dette kan føre til sprekker eller ødelagte tenner. Hvis det hjelper, kan du bruke slushy is eller drikke en flavored slushy. Kulden fra isen eller slaps vil hjelpe nummen smerten.

Varmt saltvann

Gargling med varmt saltvann kan også bidra til å lette både tyggis og svelg. Gurgle med varmt saltvann av og på i løpet av dagen etter behov. Skyll munnen med friskt vann når du er ferdig.

Varm te-poser

Hold varm te-pose mot såre tannkjøttet for lettelse. En varm tepose er antatt å trekke smerten ut av tannkjøttet for å hjelpe til med å finne lindring.

Børsting

Puss tennene minst to ganger om dagen, men bruker et medium børste. Bruk en god tannbørste og pass på at du tanntråd og bruker et sterkt munnvann.