Digidexo.com

Hvordan rense kroppen for Celebrex

Når kroppen vår har for mange giftstoffer, kan vi også ha høye surhetsgraden. Høy surhetsgraden kan føre folk til å ha luftveisproblemer, nevrologiske ubalanse, vektøkning, allergi mot matvarer og luftbårne partikler, hudutslett, høyt blodsukker og mer. Feire har vist seg å være en gift, og det gjør også pH-verdier i en persons kropp blir surt. Hvis du ønsker å rense kroppen for Celebrex, det er naturlige ting du kan gjøre for å hjelpe deg å bli mer sunn.

Bruksanvisning

Siden rensing vil innebære en rask og urte kosttilskudd, ta kontakt med en lege før du begynner. Når du får medisinsk klarering, starter en tre dagers faste på vann og brun ris. Sørg for å drikke vann hver 90 minutter eller tidligere hvis du er tørst. Ikke drikker nok vann kan gjøre deg dehydrert. Ta urte avføringsmidler når det trengs, og hvis din lege lar deg. Sørg for å lese bruksanvisningen på hvordan å ta avføringsmidler og holde styr på når du tar dem. Du bør også ta antioksidanter daglig for å hjelpe kroppen din når fasten.

Walk 30 minutter hver dag. Walking hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer. Giftstoffer lagres i fett; og når du forbrenner fett, toksiner blir frigitt gjennom svette. Jo mer du svetter, jo mer kroppen kvitte seg med giftstoffer. Kroppen din vil være i stand til å kvitte seg med Feire gjennom turgåing og svetting.

Sitt eller stå i en badstu for den anbefalte tiden. Pass på at badstuen er ikke for varmt, og du føler deg komfortabel. Badstuen vil hjelpe deg til å svette, og svette vil frigjøre giftstoffer fra kroppen din. Badstuer er veldig sunt for kroppen hvis du bruker dem på riktig måte. Men hvis du er i badstuen for lenge, kan du utvikle heteslag. Tegn på heteslag er svimmelhet, kvalme, tretthet, hodepine, muskelkramper og oppkast. Heteslag kan også utvikle seg i noen mennesker. Tegn på heteslag er kortpustethet, høyt blod temperatur, forvirring, hallusinasjoner, kramper og koma. Så sørg for å bruke badstuen riktig og være forsiktig.

Planlegg en massasje. Massasjeterapi er stor for å slippe giftstoffer i kroppen også. Når en person blir massert, toksiner flyttet gjennom lymfesystemet, og de er i stand til å bli gitt ut av kroppen lettere.

Gjør dype pusteøvelser i fem til 10 minutter hver dag. Dyp pusting bidrar til mer oksygenstrømmen gjennom blodstrømmen. En kropp full av oksygen vil være i stand til å kvitte seg med giftstoffer enklere. Oksygen er nødvendig for lymfesystemet å fungere optimalt.

Tips og advarsler

  • Lange faster uten tilsyn av lege kan være farlig. Hvis du er diabetiker, vil du absolutt trenger å kontakte legen din om tillatelse før fasten fordi du kan bli hypoglycemic. Også, ikke gå i en badstue hvis du har høyt blodtrykk.