Digidexo.com

Hva du ikke å spise på en graviditet diett

Graviditet er en periode der hva du spiser kan være viktigere enn noensinne. Ditt kosthold påvirker ikke bare din generelle helse under svangerskapet, men det påvirker også helsen til barnet ditt. Heldigvis er det mange matvarer du kan og bør spise mens du venter. Men er det noen kosttilskudd restriksjoner som du bør ta hensyn til.

Kjøtt som skal unngås

Kald lunsj kjøtt, kaldt kjøtt sprer og røkt nedkjølt sjømat er matvarer som gravide ikke bør spise. Disse matvarer kan føre til utvikling av en type av skadelige bakterier som er kjent som listeria. Gravide kvinner bør unngå rå og kokt kjøtt av noe slag (slik som kjøtt servert "sjeldne"), da disse kan forårsake toksoplasmose. Dette er en annen tilstand som kan skade fosteret. Enkelte typer fisk er fordelaktig under svangerskapet, men noen bør ikke brukes på grunn av potensielt høye nivåer av kvikksølv. Disse fiskene er konge makrell, sverdfisk, hai og tilefish.

Andre matvarer for å unngå

Upasteurisert melk, samt produkter som inneholder upasteurisert melk, bør unngås. Mat som inneholder upasteurisert melk omfatter myke oster som feta, Gorgonzola og brie. Disse elementene kan også føre til listeria. Unngå grønnsaker som ikke har blitt grundig vasket, ettersom de kan være forurenset med toksoplasmose bakterier fra dyr avføring i jorda. En annen artikkel å unngå er rå egg, eller en annen rett som inneholder rå egg.

Foods Akseptable i Moderasjon

Det er noen matvarer som har potensial til å ha negative effekter, men er godkjent i moderasjon under svangerskapet. Koffein er ikke bare finnes i kaffe og brus; Det er også til stede i sjokolade, og selv i visse medisiner. Opp til 300 milligram koffein per dag er godkjent som trygg. Hvit tunfisk kan spises en gang i uken. Tolv gram av fisk og / eller skalldyr hver uke er tillatt i tillegg. "Junk foods" er greit i små mengder, men for mye sukker, natrium og fett (som vanligvis forekommer i store mengder i junk mat) kan føre til overflødig vektøkning og problemer med blodtrykket og sukker.