Digidexo.com

Hvordan Clean Nebulizer Deler

Det er viktig å rense forstøveren etter hver bruk og gjøre en dyp rengjøring et par ganger i uken for å forebygge smitte og andre medisinske komplikasjoner. Prosessen er ikke vanskelig, men krever konsistens for å redusere sjansen for å bli syk.

Bruksanvisning

•  Hver dag, skyll ut all medisinen fra koppen etter en forstøver økt. Demontere forstøver bit for bit (så mye som mulig uten å bruke en skrutrekker). Dette betyr at munnstykket / munnbind, røret som forbinder munnstykket, medisinkoppen, det traktformede stykke, og eventuelle andre store stykker må separeres og fjernes fra anordningen. Bruk en ren tannbørste og varmt såpevann til å skrubbe disse brikkene ned etter hver bruk for å hindre smitte. (Forbeholder tannbørste for denne oppgaven alene.)

Fjern filteret ved å fjerne en cap i hovedmaskiner på kompressoren. Bruk varmt såpevann for å rense dette svamp etter hver bruk.

Trekk ut forstøveren. Vask utsiden av kompressorhuset med en lett fuktet klut. Om ønsket, kan en løsning av 90% alkohol anvendes en gang i uken. Pass på at ingen av de kommer fuktighet inn i maskinen.

Skyll hver brikke (bortsett fra kompressorhuset) i destillert vann. La delene lufttørke på et tørt håndkle.

ganger i uka, ta fra hverandre forstøver og suge bitene i eddik i 30 minutter. Skyll stykkene i destillert vann før du setter dem til side på et håndkle for å lufttørke.

Tips og advarsler

  • Noen nebulizers har deler som kan kokte. Gjør dette bare hvis litteraturen som fulgte med forstøver anbefaler det. De fleste nebulizers er ikke vaskes i oppvaskmaskin, så igjen, med mindre litteratur som fulgte med produktet spesifikt anbefaler det, ikke sette brikker i oppvaskmaskinen. Hvis du ser noen tegn til mugg, ring din lege for en ny forstøver. Rengjør aldri røret. Det bør skiftes ut med jevne mellomrom. Ikke bruk blekemiddel på forstøver og sørge for at alle spor av rengjøringsmiddel er fjernet fra forstøver før bruk. Snakk med lege eller apotek om vedlikehold forstøveren. Les og følg instruksjonene som følger med forstøver.