Digidexo.com

Hvordan Raise Your Vibrerende Rate

Hvordan Raise Your Vibrerende Rate


Heve dine vibrasjoner frekvensen ved å leve en positiv livsstil kan føre til klarere føringer fra høyere selvtillit, høyere nivåer av bevissthet og selvrealisering, i henhold til åndelige troende. Teorien bak å øke vibrasjonsfrekvensen følger begrepene Quantum fysikk, noe som tyder på at alle former for materie, inkludert deg selv, er uttrykk for reaktiv energi, og Law of Attraction, som foreslår at den positive og negative energien du sender ut gjennom tanker og handlinger er bundet til å komme tilbake til deg. Ved å handle og tenke positivt du kan tiltrekke gjensidige reaksjoner fra alt i dine omgivelser, og som et resultat, heve dine vibrasjoner rate.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på dine tanker og hvor ofte du tillater negative tvangshandlinger for å ta over hele dagen. Tilbringe mer tid i en positiv sinnstilstand ved å bevisst styre unna nonconstructive tanker. For eksempel, hvis du begynner å mimre på en sårende eller risting erfaring, endre retning ved å erkjenne at det er en sløsing med energi og fokus på noe konstruktivt i livet ditt, for eksempel en nåværende prosjekt eller kommende arrangement.

Øv selvrefleksjon daglig ved å gjennomgå alt som du har mottatt fra og gitt til de rundt deg hele dagen. Å sette av 10 minutter til introspect på slutten av hver dag kan be bevissthet om viktige endringer i dine handlinger og tankeprosess. Regelmessig selvrefleksjon, sammen med å ansette vesentlige endringer som er nødvendige for å bedre dine relasjoner og andre omgivelser, kan tillate deg å tappe inn ditt høyere selv veiledning og nå selvrealisering.

meditere hver dag. Opprette et fredelig område i ditt hjem og utpeke 20 minutter hver morgen eller kveld for meditasjon kan tillate deg å enkelt integrere praksis i det daglige liv. Meditasjon kan du tømme tankene, slappe av og slippe noen absorbert negativ energi fra omgivelsene. Denne dype selvrefleksjon kan du også åpne opp for ditt høyere selv veiledning og utvide for å motta vibrasjoner fra andre positive krefter.

Opplev takknemlighet ved å anerkjenne alle de positive i livet ditt. Holde en takknemlighet journal eller stille takker i løpet av dagen eller før sengetid er effektive praksis. Bare ta tid å føle takknemlighet kan øke vibrerende rate.

Bidra til din lokale eller globale samfunnet ved å donere penger eller nødvendige varer til en veldedig organisasjon eller gi deg god tid til et krisesenter eller frivillig organisasjon. Den altruistiske handling av å gi vil ikke bare hjelpe deg å opprettholde positiv livsstil, men det vanligvis mottar glade svar fra stønadsmottakere, som kan heve dine vibrasjoner rate.

6. Skjær ut fjernsyn og radio. TV-programmer og sanger spilt på radioen er fylt med vold, banning og andre unconstructive elementer, så kutte dem ut kan nedskalere mengden av negativ energi du absorbere. Absorberende negativ energi kan cloud din bevissthet og hemme deg fra å heve dine vibrasjoner rate.

Snakk optimistisk om alt i livet ditt. Å være optimistisk høyt kan tiltrekke seg andre positive tenkere, som kan hjelpe deg å opprettholde et positivt syn og heve dine vibrasjoner rate.

Tips og advarsler

  • Holde en fredelig tankesett kan tillate deg å bidra, og dermed motta, positive og høye vibrasjoner.