Digidexo.com

Rengjør Dine Insides Naturligvis: Kolon Rensing

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC), er tykktarmen ansvarlig for utpakking salter og vann fra semi-fordøyd mat. Fordøyelig mat inn i tykktarmen gjennom tynntarmen og etter maten har blitt tappet for sine næringsstoffer, kolon presser det ut gjennom anus som avføring. Fekalt stoff kan samle seg inne i tykktarmen, noe som resulterer i forstoppelse eller en påvirket kolon. Rensing gjennom naturlige urter vil forsiktig klart ut tykktarmen for å hindre forstoppelse og dens symptomer.

Psyllium frø

Psyllium frø er en vanlig ingrediens lagt til avføringsmiddel produkter å bulk opp avføring. Ifølge University of Maryland Medical Center, er psyllium frø omgitt av en gel-lignende stoff som virker til å absorbere vann i systemet. Denne urten vil ikke bare rense tykktarmen, men det har også blitt vist av forskere fra University of Maryland til lavere kolesterol, lindre diaré og behandle andre tarmsykdommer. Når psyllium er innført i tarmen, begynner det å absorbere overflødig vann og legge bulk til avføring. Ettersom denne avføring blir større, det stimulerer tarmveggene for å skyve krakken ut av kroppen. Innenfor tykktarmen, vil denne urt støtte bevegelsen av påvirket fekalt stoff som forårsaker forstoppelse og irritasjon.

Å konsumere denne urten, bland 2 ts. psyllium frø med 8 oz. med varmt vann. Raskt røre disse ingrediensene sammen og drikke før psyllium blir for tykk til komfortabelt svelge.

Linfrø

Linfrø kommer fra lin anlegget, som har vært brukt tradisjonelt for fiskegarn og klær samt for sine avføringsmiddel kvaliteter, ifølge University of Maryland Medical Center. Linfrø består av ikke bare fiber, men også lignans, protein og essensielle fettsyrer, som alle arbeider med legemet for å understøtte tarmbevegelse, så vel som vanlige lindre menopausale symptomer.

Når du inntar linfrø, øyeblikkelig begynner det å absorbere fuktighet i tarmen. Ved å absorbere fuktighet, legger den linfrø bulk til avføring, noe som vil stimulere tarmen til å passere avføringen i hele fordøyelseskanalen.

Å konsumere denne urten, kjøpe tørket linfrø, som er tilgjengelig til enhver helsekost butikk. Grind 1 ss. av linfrø og bland med 8 oz. vann. Raskt drikke denne blandingen som linfrø med begynner å tykne, noe som kan gjøre svelge vanskelig. Etter at du har konsumert denne løsningen, drikke en ekstra 6 til 8 oz. vann. Hvis du tar medisiner, snakk med legen din som denne urten kan hindre deres absorpsjon.