Digidexo.com

Er det Leg Pain Med en Cervical klemt nerve?

Er det Leg Pain Med en Cervical klemt nerve?


En cervical klemt nerve eller cervical radikulopati kan være forårsaket av en herniated plate eller stenose (innsnevring) i spinalkanalen i nakken. Symptomer vanligvis forårsake nummenhet, svakhet og utstrålende smerter i skulder og armer, men ikke beina.

Identifikasjon

Lumbale (korsryggen) klemt nervene er mer sannsynlig å forårsake isjias smerter som skyter nedover beina. Cervical smerte påvirker reflekser i skulder og armer. Det er imidlertid mulig at man også kan ha lumbar smerte sammen med en livmorhals klemt nerve, som kan være utstrålende ned benene.

Typer Symptomer

Det er syv halsvirvler. Klemte nerver i den femte cervical ryggvirvlene kan gi smerter og nummenhet i skulderområdet. Smerter i den sjette nakkevirvler stråler ofte ned til biceps til håndleddet og tommelen.

Andre typer symptomer

En klemt nerve i den syvende nakkevirvler regionen kan føre til lammelser og smerter som stråler nedover armen til langfingeren. Enhver klemt nerve i det åttende cervical ryggvirvlene regionen kan føre til smerter og nummenhet i den lille finger eller hånd.

Effekter av behandlinger

Gjenopprette fra en klemt cervical nerve krever hvile, anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, is, massasje og trening. Kirurgi kan være nødvendig for flere strukturelle problemer som cervical stenose.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å overvinne en klemt nerve i nakken. Gjenopprettingstiden er betinget av aggressivitet av behandlingen.