Digidexo.com

Kolesterolsenkende Drugs

Hvis du er ute etter en vidundermedisin for å redusere kolesterolnivået, sier Mayo Clinic at en klasse av kolesterolreduserende medikamenter (statiner) blir kalt så mye. Men statiner er bare ett av flere legemidler som bidrar med å senke kolesterolnivået. Andre inkluderer: gallesyrekompleksdanner, nikotinsyre (niacin) og fibric syre.

Statiner

Statin narkotika --- som atorvastatin, fluvastatin, pravastatin, lovastatin, rosuvastatin, simvastatin --- er ofte foreskrevet av det medisinske fellesskapet når du prøver å redusere kolesterolnivået. Dette gjelder spesielt for LDL (dårlig) kolesterol nivåer. Dette stoffet klassen er så populært for å senke kolesterolet fordi det lett kan administreres, er generelt akseptert av pasientene godt, og har få stoff-til-medikament interaksjoner, ifølge American Heart Association.

Galle-syrekompleksdanner

Selv om alvorlige bivirkninger er vanligvis ikke til stede når du tar en gallesyrebindende resin stoff som colesevelam, kolestipol og kolestyramin, kan andre bivirkninger oppstår. For eksempel bruk av galle-syre som øker utskillelsen øker triglyseridnivåer i kroppen. Derfor, selv om dette stoffet fokuserer på å senke LDL kolesterol, øker den triglyserid kolesterol.

Dette kan ikke være et problem hvis den enkelte bruker denne medisinen har en lav triglyseridnivå til å begynne med. Men hvis den enkelte triglyseridnivået allerede er høy, en annen medisinering foruten en gallesyre-kompleksdanner bør velges, i henhold til American Heart Association.

Nikotinsyre (niacin)

Nikotinsyre er tilgjengelig som en resept, så vel som kosttilskudd. Imidlertid bør utvises stor varsomhet ved bruk av niacin i tillegg form av flere grunner. En, er det ikke regulert av FDA som sin resept motstykke. Derfor kan etiketten indikerer en ting om styrke, når det i virkeligheten det kan inneholde mer eller mindre niacin enn oppgitt.

To, dette potensialet variasjon i styrken som er oppført på etiketten versus faktiske styrken av tillegget kan resultere i overdose bivirkninger eller andre alvorlige bivirkninger. Derfor, hvis en lege har gitt en resept for niacin, er at hva som bør tas, ikke supplement form. Niacin er vanligvis foreskrevet for å redusere uvanlig høye triglyseridnivåer kolesterol nivåer i stedet for LDL.

Fibric Acid

Som Niacin, fibrinsyre-narkotika --- clofibrate, fenofibrat og gemfibrozil --- er vanligvis foreskrevet for å redusere høyt triglyserid kolesterol nivåer. Imidlertid, hvis LDL-kolesterol og triglyserider er både høy, fibrinsyre-kan brukes i forbindelse med et annet medikament (så lenge det ikke er en annen fibrinsyre-medikament eller niacin) for ytterligere å senke kolesterol.

Betydelig

Ikke alle med en forhøyet kolesterolnivå bør plasseres på et kolesterolreduserende medikament. Andre faktorer, sammen med et forhøyet kolesterol nivå, hjelpe legene å bestemme om medisinering er nødvendig eller ikke. Disse andre faktorer inkluderer, men er ikke begrenset til, koronar hjertesykdom, familiehistorie med hjertesykdom og høyt blodtrykk.