Digidexo.com

Disc Lekkasjer og Nerve Pain

En herniated plate oppstår når geleaktig kjerne av platen brusk i ryggraden lekker ut på grunn av en rift i platens ytre dekker eller ringrom, ifølge Mayo Clinic "herniated Guide Disk," tilgjengelig i Resources. Væsken fra kjernen kan legge press på spinalnerverøtter, forårsaker smerte og andre symptomer.

Identifikasjon

Disc lekkasje og nerve press i korsryggen eller nedre del av ryggen området kan potensielt føre til isjias eller utstrålende smerter, nummenhet og svakhet som skyter ned baken og beina.

Effekter

En som opplever plate lekkasje og nervesmerter i nakken eller halsen området kan ha nummenhet i deres skulder, armer, hender og til og med sine fingre.

Typer behandling

Folk som lider herniated plate nerve smerte trenger å hvile i flere dager etter utbruddet av sin skade. Is bør brukes i løpet av de første 48 timer for å redusere det opprinnelige betennelse og hevelse. Deretter bør man bruke varme for å fremme blodgjennomstrømningen og healing.

Andre typer behandling

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen kan bidra til å lindre smerter og betennelser for en herniated plate. Etter hvert skal en individuell begynne å utføre grunnleggende stretching og styrketrening for å øke mobilitet og styrke i sin skadde området.

Time Frame

Denne typen skader skjer vanligvis innen fire til seks uker med riktig behandling.