Digidexo.com

Diett for reaktiv hypoglykemi

Reaktive (eller postprandial) hypoglykemi er en tilstand der blodsukkeret faller to til tre timer etter å ha spist, forårsaker en rekke ubehagelige symptomer inkludert risting, nervøsitet og kvalme. Det er mulig å fullstendig eliminere disse symptomene gjennom kosttilskudd endringer, inkludert å spise hyppigere måltider og unngå høy-karbohydrat belastning ved måltider.

Ting å spise

Ifølge Mayo Clinic, bør reaktive hypoglycemics spise høy-fiber matvarer, som inkluderer frukt som bringebær og pærer, hel-hvete pasta og bakervarer, og et utvalg av bønner og erter. I tillegg til å øke fiber inntaket, se etter produkter som oppgir at de er "lav glykemisk." Lav glykemisk mat, som for eksempel Esekiel 4: 9 flourless brød og Cliff Luna barer, slipper glukose over en lengre periode, slik at kroppen din til å unngå blod-sukker oppturer og nedturer som er en del av reaktiv hypoglykemi. Organisk og vegansk mat er ofte søtet med agave sirup eller fordampet stokk sirup, som kanskje ikke føre til at blod-sukker toppene forbundet med sukker og høy fruktose mais sirup.

Hvor ofte å spise

Du bør spise så ofte som nødvendig for å avverge blod-sukker lows. Generelt, reaktive hypoglycemics trenger å spise minst hver to eller tre timer for å unngå blod-sukker krasjer. The Mayo Clinic talsmenn spise flere små måltider i stedet for de vanlige tre måltider. Du må justere kaloriinntaket til hvert måltid på kontoen for å måtte spise oftere. En enkel måte å gjøre dette på er å spise halvparten av det vanlige måltid, og spiser restene to timer senere da.

Hva skal unngås

Reaktive hypoglycemics bør unngå å spise lav-fiber, høy-karbohydrat bakervarer (inkludert hvitt brød pluss alle kaker og kjeks), hvit pasta produkter, frokostblandinger som inneholder sukker eller høy fruktose mais sirup (som omfatter nesten alle frokostblandinger unntatt vanlig havregryn, Arrowhead Mills Kamut Flakes og Kashi Whole Grain Puffs), koffeinholdige drikker, brus og potetgull. Bytte ut disse produktene for sine hel-korn, sukkerfrie kolleger, eller ikke spiser dem i det hele tatt. Restaurant måltider bør unngås med mindre du kan bekrefte at måltidet er sukkerfri.

Les etikettene dine

Lær å lese etikettene på alt du kjøper i butikken. Mange produkter inneholder høy fruktose mais sirup og sukker, inkludert kaker, kjeks, brus, snackbarer og iskrem. Imidlertid kan uønskede ingredienser også være skjult på steder du ville minst venter: prepackaged sushi, flavored eddik, bakte bønner, tørr-ristede peanøtter og frynser salsaer er bare noen av de hundrevis av elementer i dagligvarebutikker som er laget med sukker og høy -fructose mais sirup.

Noen ord om low-carb dietter

Selv reaktive hypoglycemics ofte opplever voldelige symptomer etter inntak av høye-carb måltider, er en lav-karbo diett anbefales ikke fordi karbohydrater er nødvendig for blod-sukker regulering. I stedet, sørg for at måltider er balansert med hensyn til protein og karbohydrater. For eksempel, i stedet for bare å spise en håndfull nøtter for en matbit (som er alle protein og fett), legge til et lite stykke frukt å legge karbohydrater og balansere måltidet.