Digidexo.com

Citramax bivirkninger

CitriMax er en diett supplement som er markedsført som en rask måte å gå ned i vekt, forbrenne fett og øke stoffskiftet. CitriMax består av alle naturlige ingredienser, inkludert vitaminer, urter og mineraler. CitriMax inneholder sentralstimulerende koffein, grønn te ekstrakt og yerba mate. Før du velger bruk CitriMax, planlegge en konsultasjon med legen din for å være sikker på at CitriMax vil være en sunn tillegg til din trening og vekttap plan. Dette vil også sikre at CitriMax samhandler ikke med noen av de medisiner du tar.

Dehydrering

CitriMax inneholder ingredienser som forårsaker en økning i metabolic rate. Dette kan føre til at kroppen mister mer væske (hovedsakelig vann) gjennom økt svette og urinering. For å unngå dehydrering når du tar CitriMax, sørg for å øke væskeinntaket (spesielt vann). Muskel kramper kan oppstå fra dehydrering, så hvis du bruker CitriMax sammen med trener tungt tre til fem dager i uken, er det viktig at du øker inntaket av væske. Unnlatelse av å gjøre det gjør det lettere å skade muskelvev, leddbånd og sener.

Sentralstimulerende

CitriMax inneholder koffein, grønn te ekstrakt og yerba mate. Ethvert produkt som inneholder sentralstimulerende midler har potensial til å øke både puls og blodtrykk. Hvis tatt for sent i dag, kan de sentralstimulerende midler som finnes i CitriMax forårsake søvnløshet eller andre problemer med søvn. Hvis du har en hjertesykdom eller annen kardiovaskulær tilstand, bør du kontakte lege før du bruker CitriMax.

Kvalme

Noen brukere av CitriMax kan utvikle kvalme. Dette er vanligvis på grunn av kroppens justerings (få en toleranse for) de bestanddeler som finnes i CitriMax. I de fleste tilfeller vil den kvalme avta i løpet av 3-4 dager begynner bruk. Hvis kvalme fortsetter å være et problem mens du tar CitriMax, er det anbefales at du utforske alternative supplement alternativer for å hjelpe deg i din vekttap mål.

Interaksjoner med reseptbelagte medisiner

CitriMax inneholder tyramin, som er kjent for å samhandle med MAO-hemmer (MAO-hemmer) medisiner. De kjente bivirkninger av interaksjonen er hodepine, slag, kvalme og økt blodtrykk. Merkingen for CitriMax indikerer ikke at det vil samhandle med MAO-hemmer baserte medisiner.

Forstoppelse

Forstoppelse er en vanlig rapportert bivirkning av CitriMax bruk. Forstoppelse oppstår når kroppen ikke har nok væske til å produsere regelmessig avføring. CitriMax vil føre vann vekttap med bruk som kan føre til forstoppelse. For å unngå forstoppelse, sørg for å øke inntaket av væske. For å avlaste forstoppelse, bruke et avføringsmiddel eller krakk tøymykner. Å spise et høyt fiber diett vil også redusere sannsynligheten for å oppleve forstoppelse mens du bruker CitriMax.