Digidexo.com

Magen Fat Fjerning

De fleste ønsker å ha en flat mage, slik at de kan se bedre ut i klær eller bare føler seg mer trygg. Magen din er kjernen i kroppen din, som støtter dine organer og hjelpe deg å opprettholde balanse og stabilitet. En stram mage med lite fett er en fysisk attraktiv egenskap, men å bli kvitt overflødig rundt midsection din kan være en utmattende oppgave, spesielt hvis du har mye fett i det området. Men det er visse skritt du kan ta i ditt kosthold og tilnærming til fysisk aktivitet for å målrette magefett.

Redusere kaloriinntaket

En måte å miste magen fett er å redusere kaloriinntaket. Begrense kalorier og velge sunne matvarer vil hjelpe kroppen å forbrenne fett. Når du bruker mindre enn du trenger kroppen din er mindre sannsynlig til å lagre fett, og når du trenger fett til energi kroppen din tar dette fettet fra reserver i magen, lårene og andre områder av kroppen din.
Spis et bredt utvalg av sunne matvarer, for eksempel mørkegrønne bladsalat, gulrøtter, erter, avokado, bønner, magert kjøtt som kylling og fisk, og snacks som epler og solsikkefrø. Sunt fett og oljer er bra for deg fordi de reduserer betennelse i kroppen.

Redusere porsjonsstørrelser og spise mer Vanlige

I tillegg til å begrense kalorier må du også redusere hvor mye du forbruker ved hvert måltid. En del av kjøtt bør være på størrelse med en kortstokk, mens en del av grønnsaker eller poteter bør være omtrent på størrelse med håndflaten din hånd. Spis mat oftere: Snarere enn å spise tre store måltider per dag, spise fem små måltider og spise snacks når du blir sulten. Dette vil øke hastigheten på din metabolic rate, noe som gjør det lettere å forbrenne fett og kalorier. Sørg for å unngå å spise etter 19:00, fordi når du spiser sent kroppen din er mer sannsynlig til å lagre kalorier forbrukes som fett. Hvis du har mat cravings, snack på noe sunt eller spise et scoop av protein pulver i vann for å hjelpe kroppen din til å føle full.

Unngå visse matvarer og drikke

For å bli kvitt magefett må du også unngå visse matvarer som forårsaker fett å hope seg opp i midsection. Unngå å spise behandlet mat, rask mat, de som er sukker-laden og for mange brødprodukter. Ikke drikk øl, som det er høy i kalorier og drikker for mye kan føre til mer magefett. Unngå brus og andre sukkerholdige drikker som forårsaker kroppen til å holde på fett. I stedet drikke rent vann og spise hele matvarer, som frukt og grønnsaker.
I tillegg til å spise riktig mat og begrense kalorier kan du også målrette midsection med treningsøkter designet for å trimme dette området. Yoga og pilates fokus på å styrke kjernemuskulaturen og redusere fett i dette området. Hjerte-aktiviteter som løping på tredemølle eller ved hjelp av en ellipitical maskinen er også stor for å brenne buk fett. Du kan også gjøre sit-ups hjemme, men sørg for å ta med rikelig med cardio i rutinen, så vel.
Sett deg små mål for deg selv og oppnå dem. For eksempel, gjør det et mål å miste 10 pounds per måned av den samlede kroppsfett og fokusere på magen. Når du når målet ditt fortsette å opprettholde den vekten. Psykologi er viktig, da det er vanskelig å tenke på hvordan du trenger å miste 50 pounds. I stedet fokusere på én måned av gangen og si til deg selv: "Denne måneden jeg trenger å miste 10 pounds." For noen mennesker buk fett er den siste til å gå, så pass på å ikke gi opp.