Digidexo.com

Den beste vekttap teknikker

Vekttap er en multimillion dollar industrien, melder Federal Trade Commission. Overalt hvor du snur, er det en ny diett, teknikk eller supplement for å hjelpe deg å oppnå vekttap raskere og bedre. Ikke faller byttedyr til villedende informasjon. Velg en diett som fungerer. De beste vekttap strategier er de som tar pounds sakte med et sunt kosthold og mosjon, ifølge American Academy of Family Physicians (aafp).

Innse fakta

Å miste vekt krever brenner mer kalorier enn du forbruker. Den beste måten å gå ned i vekt er å "spise færre kalorier og forbrenne kalorier,» melder aafp. Å vite hvor mange kalorier du forbruker og brenning daglig er det første skrittet til sikker vekttap.

Fokus på sunn mat

For sikker vekttap, spise sunn mat i stedet for bearbeidet, pakket mat. Ferske frukter og grønnsaker har færre kalorier enn de fleste bearbeidet mat, og de er fulle av vitaminer og næringsstoffer. Hold deg unna mettet fett i stekt mat, fett kjøtt og iskrem. Velger å lage mat med enumettet eller flerumettet fett, som olivenolje og rapsolje. Spis mer fisk, som gir sunne omega-3 fettsyrer.

Husk å flytte

Øvelsen vil hjelpe din vekttap forsøke. The American Heart Association anbefaler 30 minutter minst fem dager i uken. Prøv noe nytt. Hvis du trenger ansvarlighet, gruppetrening er stor. Ideer for klasser inkluderer salsa, Zumba og selskapsdans. Spinning er også et alternativ. Hvis du foretrekker å trene i personvernet ditt eget hjem, kan du prøve en DVD. De spenner fra trinn aerobic til kickboksing til pilates. Lufte hunden eller gå på naboens hund. Starte et treningsprogram sakte og med godkjenning av din lege hvis du har vært inaktiv en stund.

Vær realistisk

Ikke forvent vekttap å skje over natten. Det tok tid å sette vekt på, og det vil ta tid å få vekten av. En trygg og sunn mengde vekt å tape i en uke er en eller to pounds. Sett kortsiktige mål samt langsiktige mål. Dine kortsiktige mål kan omfatte miste two pounds i en uke, trene fem dager i uken eller drikke åtte glass vann per dag. Å nå disse målene vil oppmuntre ditt mot din langsiktig vekt-tap mål.

Vær oppmerksom

Ikke fall for moter eller gimmicker, inkludert slankepiller. De kan tilby rask suksess, men de vil ikke hjelpe deg å holde vekten du har mistet av og de kunne ha skadelige "bivirkninger, sier aafp. Noen gimmicks, ifølge Federal Trade Commission," løfte uanstrengt, raskt vekttap , så støtter denne feiltolkningen ved å bombardere amerikanere med falske reklamemeldinger touting fysiologisk umulig vekttap resultater fra bruk av udokumenterte produkter og tjenester. "Bruk sunn fornuft, og husk trygge metoder for å miste vekt tar tid, men er verdt innsatsen.