Digidexo.com

Hvordan Juster lufttrykket på en Fisher Paykel CPAP

Hvordan Juster lufttrykket på en Fisher Paykel CPAP


Obstruktiv søvnapné er en tilstand der hals musklene slappe av, midlertidig blokkere en persons luftveier. OSA er preget av overdreven snorking, pustestopp mens du sover, tretthet på dagtid, hyppige sår hals og tørr munn om morgenen. OSA er potensielt alvorlig fordi oksygentilførselen til hjernen og andre vitale organer kan bli forstyrret. The Fisher & Paykel kontinuerlig passiv luftveistrykk maskin leverer konstant luftstrøm gjennom en maske for å holde luftveiene åpne under søvn.

Bruksanvisning

•  Plasser CPAP maskinen på et flatt underlag under høyden av hodet ditt. Plugg den ene enden av ledningen inn på baksiden av maskinen og den andre enden inn i stikkontakten.

•  Den ene enden av luftrøret til CPAP maske og den andre til toppen av maskinen. Slå på strømmen til maskinen. Innstillingene programmert av forskrivning fastlege eller annet helsepersonell vil vises på skjermen.

Plasser CPAP maske på ansiktet ditt. Hvis luftstrømmen er for sterk, presse rampen knappen. Dette vil midlertidig redusere flyten til å hjelpe deg å sovne. Over en 20-minutters periode, vil trykket sakte tilbake til den opprinnelige innstillingen.

Bruk knappene med opp og ned-pilene for å permanent justere nivået av luftmengde hvis det fortsatt er for høy. I morgen, fjerne masken og trykke på av-knappen. Hvis den forhåndsinnstilte nivået av trykket fortsetter å være ubehagelig, kan du kontakte helsepersonell for en oppfølging avtale.