Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for kronisk forstoppelse og H. pylori

Personer som lider av kronisk forstoppelse jevnlig har problemer passerer avføring. Denne tilstanden er et resultat av nerveender som utløser avføring blir ufølsomme av forstoppelse i seg selv eller ved hjelp av sentralstimulerende avføringsmidler på en langsiktig basis. H. pylori, en bakterie som finnes i magesekken, er en primær årsak til magesår. Det er mange naturlige behandlinger som kan brukes til å håndtere disse forholdene.

Herbal behandlinger for kronisk forstoppelse

Urte avføringsmidler faller inn i tre kategorier. Bulking agenter, som navnet skulle tilsi, bulk opp avføring som gjør det enklere å passere. Stimulerende avføringsmidler be krakk beholde musklene til å slappe av og avføring utvise muskler til kontrakt. Til slutt, det er urte avføringsmidler som øker strømmen av galle i tarmen. Bile inneholder fettstoffet kolesterol som smører avføring. Siden mange urte behandlinger produserer lignende fordeler, er det ikke nødvendig å ta hver behandling foreslått. Eksperimenter med forskjellige typer avføringsmidler for å se hva som fungerer best.

Bulking agenter: Tare vil bulk opp avføring samt avlaste stress på blodårene langs rektum og anus. Spis to oz. i en enkelt betjene en gang i uken. Psyllium frø ikke forårsaker kramper og kan lindre hemoroider. Dette kan tas som et pulver eller korn; bruke som anvist på etiketten.

Stimulerende avføringsmidler: Bruk en av følgende behandlinger i tablettform som anvist på etiketten: Aloe bitter, buckthorn, Cascara Sagrada, frangula, eller Senna. Stimulerende avføringsmidler er ikke ment for kontinuerlig bruk, og bør ikke tas lenger enn to uker. De har potensiale til å trekke så mye væske inn i tarmen, forårsaker en reduksjon av elektrolytter, som bidrar til å opprettholde væskebalansen i kroppen.

Urter som øker Bile Flow: Løvetann skjær; ta 20 dråper i ¼ kopp vann tre ganger daglig på tom mage. Må ikke brukes hvis du har gallestein. Melk tistel kapsler; ta 360 mm daglig. Melk tistel kan forårsake mild diaré når den først tatt. Hvis dette skjer, må du redusere dosen eller slutte å ta den.

Andre nyttige urter: Ingefær te stopper muskelspasmer som følger forstoppelse. Drikk en kopp tre ganger daglig. Hibiscus te trekker vann inn i avføringen, noe som gjør det mykere. Drikk en kopp tre ganger daglig.

Andre Forslag til Kronisk forstoppelse

Øk mengden av fiber i kosten, men gjør det sakte for å unngå gass og oppblåsthet. Whole Foods er beste som frukt, grønnsaker og helkorn. Drikk minst åtte glass vann om dagen for å hjelpe mykne avføring. Dette er spesielt viktig hvis du øker fiber inntaket. Tenk på å redusere mengden av oksekjøtt, meieriprodukter og hvete; de inneholder naturlige opiater som kjedelig nervene som kontrollerer tarmen.

Herbal behandlinger for H. pylori

Herbal behandlinger for H. pylori må tas i flere måneder før betydelig forbedring vises. Konsekvent bruk er viktig.
Berberis, Coptis, goldenseal og Oregon grapreroot inneholder stoffer som vil drepe disse bakteriene. Velge ett og ta 500 mm tre ganger om dagen. Ikke bruk disse urter hvis du er gravid eller har noen form for sykdom i galleblæren. Disse behandlingene bør ikke brukes i mer enn to uker av gangen. Vent minst en uke før du starter et annet kurs. Kamille-te kan dempe virkningene av denne belastningen av bakterier. Drikk en kopp tre ganger om dagen.

Den tradisjonelle kinesiske formelen Coptis avkok å avlaste Toxicity inneholder en blanding av urter som kjemper H. pylori. Ta som anvist på etiketten. Ikke bruk denne medisinen hvis du prøver å bli gravid.