Digidexo.com

Cost of Embryonic Stem Cell behandling for multippel sklerose

Cost of Embryonic Stem Cell behandling for multippel sklerose


Multippel sklerose er ikke så vanlig - rundt 400.000 amerikanere er rammet av det. Men det er meget merkbar for observatører og ekstremt så til pasienten. Det gradvis, og noen ganger i løpet av et par år, og ldquo, overtar & rdquo; en pasient & rsquo; s koordinering, tale, tenkning - redusere disse til skjelvinger, slurring og forvirring. Selv om medisinsk vitenskap har gjort noen fremskritt i å hjelpe pasienter takle denne sykdommen, er det uhelbredelig. I det minste så langt. Med stamcelle terapi, er kanskje en kur i nærheten. Men til hvilken pris?

Embryonic Stem Cell Treatment

Stamcelle forskere konkludert med at embryonale stamceller (ESCs) er pluripotent: De kan være hvilken som helst annen celle i kroppen. Selv ESCs synes ideelt for behandling, har forskere oppdaget mange ulemper. De er kultivert fra blastocytes, baller av celler avledet fra embryoer som hadde blitt utviklet i et laboratorium, ikke en kvinne & rsquo; s kropp. En pasient & rsquo; s kroppen kan avvise dem som fremmede celler. Forskere er en lang vei fra å vite om det er slik, og hvordan å komme seg rundt en slik avvisning. 23. januar 2009 godkjente FDA første fase-en klinikk forsøk på ESCs.

Voksen (somatiske) Stem Cell Behandlinger

Mange forskere weren & rsquo; t entusiastisk på først om voksne stamceller. De tenkte disse celler ble også begrensende i differensiere seg inn i andre typer celler. Men nye funn kan løse dette problem. Det var også vanskelig å fremstille dem i store nok mengder fra kroppen og rsquo, s vev. Også dette blir løst.

Progress Utenriks klinikker

Utenlandske klinikker og leger er ikke FDA-tilsyn, selv om noen kan være under sitt eget land & rsquo; s & ldquo;. FDA & rdquo; Heller ikke de har & ldquo gjør; hemmeligheter og rdquo; som ikke er tilgjengelige for det medisinske miljøet rundt om i verden. Så hvordan overbevise de tusenvis av pasienter for å komme til dem? Først, de synes å være å få noen utrolige resultater, selv om støtte for disse er i hovedsak attester. For det andre, blir grunnleggende teknikker for stamcelle behandling allerede utviklet. Det behandling i mange klinikker innebærer å ekstrahere benmarg eller blod fra pasienten og rsquo; kropp, isolere stamceller og multiplisere dem. Da disse celler blir injisert inn i kroppen på forskjellige måter. Noen klinikker er sofistikerte; andre er rudimentær.

Kostnader for utenlandske klinikker

Du kan ikke dømme klinikker med sine priser. En sofistikert klinikk i Tyskland kostnader $ 10,000 til $ 20,000, mens de i Den dominikanske republikk og El Salvador kostnad fra $ 12,000 til $ 65,000. Noen utenlandske klinikker styres av medisinsk personell i USA, og deres avgifter er mellom $ 17 000 og $ 30.000. Kina & rsquo; s klinikker tilbyr behandlinger for mellom $ 12.000 og $ 35 000, og Mexico & rsquo; s er mellom $ 15.000 og $ 25.000. Nesten alle disse klinikker tilbyr autolog stamcellebehandling. De er celler hentet fra din egen kropp, så isolert og multiplisert før de blir reinjisert. De to som tilbyr embryonale stamceller er i Kina og Ukraina. Kina & rsquo; s klinikk kostnader $ 22.000. Ukraina & rsquo; s kostnad er $ 18 750 med reisekostnader inkludert.

Din beslutning

Er prisen verdt det "Nettstedet for" Popular Science, "Juni 2010, utforsker dette spørsmålet Den medisinske establishment generelt vil si nei - og det er risiko involvert, men det er leger og andre medisinske folk som vil si det & rsquo?.;. s verdt å vurdere, spesielt hvis tilstanden er raskt å bli verre. Men vurdere det nøye. Velg klinikken klokt. Rådfør deg med andre. Sjekk ut personalets kvalifikasjoner, verifisere sine resultater, snakke med sine tidligere pasienter der det er mulig. Og akseptere faktum at det finnes ingen garantier.