Digidexo.com

Body-Akne Årsaker

Akne er en vanskelig tilstand å håndtere på ansiktet, men når det er på kroppen, kan det være direkte ubehagelig. Dealing med kroppen akne kan være en reell kamp, ​​men å finne ut hva som forårsaker det er det beste stedet å begynne når man skal avgjøre hva slags behandling vil fungere for deg.

Hva er Body Acne?

Body akne er en tilstand som rammer millioner av mennesker over hele landet. Fra white til hudormer til cyster, kan kviser vises over en persons kropp --- på bryst, rygg, armer og til og med baken.

Som ansikts akne, kroppen akne skyldes tilstoppede porer og overflødig oljeproduksjon. Det kan også bli forverret av svette og visse kjemikalier som kan finnes i enkelte toalettsaker eller husholdningsprodukter.

Sjansene er, hvis foreldrene dine hadde kropp akne, vil du også. Det har blitt bevist at akne er en genetisk tilstand.

Hva som forårsaker My Body Acne?

Body akne er forårsaket av overskytende svette, bakterier, oljer og kjemikalier som kan forverre huden og forårsake kviser.

Mens du kan være tilbøyelig til å tro at kroppen din akne kan være et tegn på feil hygiene, det er vanligvis ikke tilfelle. I noen tilfeller, faktisk, for mye vasking av huden med sterke såper og rensemidler kan faktisk forverrer huden og forårsake enda mer kviser.

Under puberteten hos tenåringer og preteens, kan akne være forårsaket av hormonsvingninger som påvirker kroppens produksjon av sebum --- en olje som er naturlig skilles ut av huden for å holde det fuktig og sunn. Men når puberteten treff, hormonproduksjonen endres vesentlig og endrer kroppens naturlige prosesser. Du kan selv svetter mer enn vanlig, noe som også kan forverre huden og forårsake kviser.

Hvis du har sensitiv hud, kan enkelte såper eller vaskemidler også forårsake kviser. Hvis du lagt merke til en plutselig økning i kropps acne som ikke var der før, oppmerksom på eventuelle endringer i vane eller livsstil. Noen ganger er nok til å utløse utbruddet av kroppen akne en enkel endring i vaskemiddel.

Hva kan jeg gjøre for å behandle kroppen acne?

Først, hvis du har nylig byttet vaskemidler eller toalettsaker, og din akne kom med denne endringen, slutte å bruke det nye produktet. Hvis huden din klarner opp med opphør av et bestemt produkt, vet du at det kan ha forverret det.

I de fleste tilfeller av kroppen akne, derimot, er et nytt vaskemiddel eller såpe ikke er å klandre. Overflødig olje og svette kan bli fanget i porene, så kontrollerer disse forekomstene er avgjørende i herding kroppen din akne.

Hvis kroppen din er fet og utsatt for kviser, kan du prøve en enkel acne-kroppsvask som inneholder acne-bekjempelse ingredienser som benzoyl peroxide eller salisylsyre. Bruk dem en gang om dagen, og jobbe deg opp til to ganger om dagen hvis det er nødvendig.

Hvis akne er en kontinuerlig problem, det er reseptbelagte medisiner tilgjengelig. Hvis akne er svært alvorlig, kan muntlig medisiner som Accutane eller visse antibiotika hjelpe klare huden din.

Det finnes også reseptbelagte kremer og geleer som kan bidra til å kurere vedvarende akne. Disse elementene kan bare oppnås ved å besøke en lege.

Hvordan kan jeg hindre Body Acne?

Ha på deg løstsittende klær som er laget i pustende stoff som bomull. Dette kan hjelpe deg til å svette mindre og resultere i færre kviser på kroppen din.

Husk at selv om det er fristende å kontinuerlig vaske brutt ut huden med anti-akne produkter, kan det faktisk forverre problemet. Hold deg til å vaske huden din en gang eller to ganger om dagen, eller etter en treningsøkt eller kraftig svetting.

Spise en balansert diett som er rik på frukt, grønnsaker og helkorn kan også forhindre akne.

Andre hensyn

Det er viktig å holde orden på når kroppen-akne breakouts er forekommende, hvis de oppstår sporadisk. Merke seg den tiden av måneden og hvilke aktiviteter du deltar i på den tiden kan bidra til finne en årsak.

Hos kvinner kan menstruasjon forårsake kviser ikke bare på ansiktet, men på kroppen også. Hormonelle-p-piller kan være en god metode for å kontrollere kroppen akne hos kvinner som lider av det på grunn av deres menstruasjonssykluser.