Digidexo.com

Homøopatiske midler for Hives

Elveblest, også kalt urticaria, er hvite renner mot en rødlig overflate, ofte huden. Vanligvis vises elveblest plutselig i et lokalisert område, men begynner å spre seg raskt. For mange begynner elveblest med en brennende følelse som endres til en intens, dyp kløe. Elveblest er ikke begrenset til huden, men. I alvorlige tilfeller kan de vises på munnens slimhinner, inkludert lepper og tunge. Mer alvorlige tilfeller oppstår når elveblest vises på tarm eller luftveier. Problemer så kan omfatte alvorlige kramper, diaré eller astmalignende symptomer.

Ved hjelp av homøopatiske midler

For en time, mens håndtere et akutt anfall av elveblest, et homøopatisk middel kan tas hvert 15. minutt. Etter det, redusere dosen til hver halvtime, deretter til time før tilstanden blir bedre. Dette skal skje innen fem eller seks timer for å være på time dose. Selv om tilstanden ser ut til å gå bort, fortsetter å ta homøopatisk middel for de neste dagene (ca en uke) tar mellom 3 til 6 doser, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Hvis den opprinnelige homeopatisk medisin ikke lindre symptomene i løpet av de første to timene, er det mulig du trenger en annen løsning. Og hvis du arbeider med kronisk elveblest, kan noen rette bare være i stand til å redusere symptomer i en blusse opp. For en mer permanent løsning, hvis det finnes for deg, ville du trenger å besøke en homeopat for en personlig rette.

Ulike homøopatiske midler

Velge riktig homøopatisk middel avhenger eksakte symptomer og kan også avhenge av andre forhåndseksisterende forhold eller psykologiske elementer. Men kort sagt, her er noen muntlige homeopatiske midler med noen beskrivelser for diagnostiske formål. Husk når du tar homøopatiske midler for å la pille å oppløses fullstendig under tungen.
Apis kan hjelpe elveblest hvis du følte en brennende smerte, noen kløe og svie under utbruddet. Middelet brukes også for folk med elveblest som følge av astmaanfall. Arsenicum kan hjelpe rastløse pasienter som er rammet av kulde og føler deg tørst. Dette midlet kan brukes dersom den sannsynlige årsaken til elveblest var fra fordøyelsesbesvær. Dulcamara er ofte brukt for elveblest som vises oftest i løpet av vinteren eller som et resultat av et mageproblem. Det rette behandler ofte elveblest som vises som hvite flekker med røde sentre. Pulsatilla brukes for behandling av meslinger som elveblest. Ofte disse elveblest kommer med diaré. Rhus tox er ofte brukt av mennesker med kronisk elveblest og de som elveblest er hovne og betente. Sepia er for elveblest som påvirker ansiktet eller hele kroppen. Urtica urens behandler elveblest som er røde og opphøyde flekker besitter en hvit senter. Disse elveblest er sannsynligvis på grunn av en allergisk reaksjon eller overanstrengelse.