Digidexo.com

Behandlinger for eksterne hemorroider

Hemorroider er irritasjon og hevelse i blodårene i og rundt anus. En utvendig hemoroide er en som utvikler like utenfor anus, mens en utragende hemoroide er en innvendig hemoroide betent i den grad at det faktisk rager ut fra anus; dette kan være ganske smertefullt. En thrombosed hemorrhoid innebærer en blodpropp forårsaker hevelse i en blodåre i nærheten av eller i anus. Vanligvis dannes som et resultat av strai under avføring, kan hemorroider forsvinne i løpet av noen dager. De fleste at-home behandlinger er utformet for å lindre symptomene på hemorroider før de rydde opp; Men leger har andre alternativer for vedvarende tilfeller.

Kosthold og medisiner

Et fiberrikt kosthold vil også fremme dannelsen av mykere avføring. Kombinert med avføring mykgjørende piller, vil riktig kombinasjon av kosthold og medisiner redusere belastningen i endetarms og anal områder. Det er mulig å kjøpe kremer og stikkpiller over disk utformet for å lindre smerte og irritasjon av hemorroider. Men University of Michigan Health System hevder at kremer og stikkpiller er ikke spesielt nyttig.

Baths

For å avlaste hemorrhoid symptomer, National Institute of Diabetes og Digestive Kidney Diseases anbefaler soaking i et varmt bad flere ganger om dagen for 10-minutters intervaller. Det er viktig å tørke den betente området etter badet, slik at fuktighet ikke fører til ytterligere irritasjon.

Clot fjerning

Ved behandling av symptomene ikke løse problemet, leger har flere alternativer. Hvis en ekstern hemorrhoid er thrombosed, noe som betyr at den har en blodpropp i venen, kan kirurgi utføres for å åpne venen og fjerne blodpropp. Løsningen er ikke permanent, og bare tjener til å redusere alvorlighetsgraden av symptomene, ifølge University of Michigan Medical Center.

Hemorrhoidectomy

Det kirurgiske alternativet faktisk kutter rundt betente årer, fjerne hemorroider. Prosedyren har en helbredende tid som varer i flere uker. Avføring er ofte svært smertefullt i løpet av denne periode.

Skleroterapi

Sclerotherapy innebærer en lege injisere et kjemikalie som fryser hemorrhoidal årer, forårsaker hemorrhoid å krympe på grunn av redusert blodtilførsel. Hemorrhoid går bort ca en uke etter behandling. Imidlertid, i henhold til Mitra Laboratory Clinic, er dette ikke lenger er en populær form for behandling av hemorroider i en rekke land på grunn av faren for infeksjon og komplikasjoner med anus og rektum som kan kreve operasjon for å rette opp.