Digidexo.com

Hva slags Ground Clove Capsules Trenger jeg å bli kvitt skabb?

Selv om de ikke får så mye trykk som lus, skabb er en vanlig parasitt ofte overføres mellom barn. Skabb er en liten rusten rødlig midd som forårsaker kløe og en humpete utslett ved gravende inn i de myke deler av huden din til å legge sine egg. Du kan legge merke gråaktig linjer under huden. Dette er de Burrows, eller stier, de forlater. De er så små at de spredte seg raskt før noen merknader smitten.

Ground Clove Kapsler

Du har sannsynligvis bakken cloves i krydderhylle hjemme, men fedd pulver raskt mister mye av sin helbredende kraft når utelatt i luften. Dette er grunnen til at det er bedre å enten bruke kapsler eller et skjær av nellik til medisinske formål. Flere selskaper selger bakken fedd kapsler inkludert: Kroeger Urter, ny handling Produkter, OW Bionics og andre. Du bør se etter produkter som sier de fedd knopper er nymalt. Når knoppene er bakken de begynner å miste sin styrke, slik at de er innkapslet raskere, jo bedre. Hver kapsel bør inneholde minst 100 mg bakken fedd, og bør ikke inneholde noen fyllstoff som gjær eller mel.

Når du ønsker å kvitte deg med en parasitt som skabb, kan det være lurt å legge til andre urter til kampen. Mange bedrifter anbefaler at du kombinerer fedd kosttilskudd med svart valnøtt grønt skrog (100 mg), malurt (100 mg) og hvitløk (50 mg) for parasitten rensing. To merker som har alle disse kosttilskudd i en praktisk kapsel er Sunn Aldring Nutraceuticals Para Response og Michaels Helse produkter ParaHerbs.

Hensynet

Skabb er svært smittsom. Hvis du eller barnet ditt er berørt, holde seg hjemme inntil smitten er fjernet. Vask alle klær og sengetøy i varmt vann, og sjekk alle andre familiemedlemmer for angrep også. Som pinlig som det kan være, bør du la din arbeidsplass eller skolen vet om problemet, slik at de kan ta nødvendige tiltak for å stoppe spredningen av disse parasittene.