Digidexo.com

Slik unngår du at migrene Halos

Alvorlig smertefulle migrene er ofte innledes med "advarsel" forstyrrelser referert til som migrene aura. Disse forstyrrelsene kan inkludere et fenomen kalt "Halo", en strålende glødende som vises rundt lys eller andre gjenstander og svekker synet. Mange migrene lider ta utseendet på glorie som en kø for å få medisiner eller delta i andre forebyggende behandling før full utbruddet av migrene. For andre, er halogen i seg selv hovedproblemet som det er aldri ledsaget av en migrene. Uansett kan glorie-effekten forebygges med livsstilsendringer og visse behandlinger og / eller medisiner.

Slik unngår du at migrene Halos

Slik unngår du at migrene Halos

•  Hold en dagbok over glorie erfaringer. Det er mange mulige triggere av halo-effekten og holde styr på deg kan bidra til å identifisere den eksakte årsaken (e). I dagboken skriver ned når hver glorie starter (dato og tid), hva du spiste og drakk i de foregående 24 timer, hvor mye søvn du fikk kvelden før, hva du gjorde på utbruddet av halo, hvor lenge det varte , og hvordan du fikk den til å stoppe.

Styr belysning. Lyse, flimrende og blinkende lys kan utløse migrene glorier. Dimme lysene i huset ditt og prøve å begrense eller eliminere din tid ved datamaskinen eller ser på TV. Bruk solbriller når du går utenfor.

Juster kostholdet ditt. Skipping måltider kan føre til glorier. Og når du spiser måltider, husk at følgende er vanlige utløsere av migrene glorier: alkohol (spesielt øl og rødvin), koffein, aspartam (sukker erstatning), i alderen oster, sjokolade, mononatriumglutamat (MSG), salt mat , og bearbeidet mat. Drikk vann regelmessig for å unngå dehydrering.

Slapp mer. Redusere stress kan spille en stor rolle i å kontrollere dine glorier. Pass på at du får riktig mengde søvn. Prøv avslapping teknikker, meditasjon, eller selvhypnose for å få deg inn i en avslappet tilstand.

Ta medisiner. Betablokkere, kalsiumkanalblokkere, trisykliske antidepressiva. og anti-convulsants er nyttig for å hindre migrene glorier. Snakk med legen din om dette alternativet.

6. Slutte å røyke. Røyking bidrar til migrene glorier i noen tilfeller.

Hint

  • Diskuter dine forebygging alternativer med en lege før du implementerer dem.