Digidexo.com

Stress Migrene

Stress migrene utvikle seg når følelsesmessig stress utløses av omkringliggende situasjoner eller hendelser og kjemikalier i hjernen slippes ut i et forsøk på å bekjempe stress fremkallende omstendighet. Blodkarendringer i hjernen oppstår når kjemikaliene er utladet, noe som resulterer i en stress migrene.

Betydning

Stress migrene er en av de vanligste typene av migrene som påvirker millioner av mennesker på en jevnlig basis.

Time Frame

For de som lider av stress migrene, er det mest vanlig for angrep for å oppstå hvor som helst fra null til fire ganger i måneden og siste 4 timer til 3 dager. Noen vil gå gjennom migrene mer enn fire ganger i måneden og ha dem vare enda lenger.

Betraktninger

Stress migrene er generelt utløst av normal, dag-til-dag stressende hendelser og ikke livs endre seg. Hvis enkelte aktiviteter føre til stress, men kan ikke unngås, anbefales det å være så organisert som mulig for å hjelpe føle kontroll over situasjonen.

Advarsel

Stress migrene kan bli mer alvorlig og intens hvis følelser knyttet til stress (dvs., angst, trøtthet, bekymring og spenning) er undertrykt, styrke muskelspenninger og forårsaker utvidede blodkar.

Forebygging / løsning

Stress migrene kan ofte forebygges eller kutte ned ved å spise sunt, få nok søvn, trener daglig, gjør avspenningsøvelser og oppdage hva det er som forårsaker stress.