Digidexo.com

Hva Infared Lamper Cure

Hva Infared Lamper Cure


Hvorvidt sykdom er ryggsmerter, sår hud, eller forkjølelse, finne en oppsamlings kur som gir over-the-styret terapeutiske effekter er nesten umulig. Imidlertid er den infrarøde lampen ett middel som kan helbrede en rekke plager. Ifølge Natural Healthway, har lamper vært i bruk av helsepersonell i mange år i en rekke applikasjoner. Her er noen av de plager en infrarød lampe kan kurere:

Skin Sår

Sårdannelse på hud, spesielt i utviklingsland, ta en notorisk lang tid å helbrede, selv med legehjelp. Ifølge American Journal of Nursing, kan infrarøde lamper være effektiv på herding huden sår. I motsetning til ultrafiolett lys, som bare kan benyttes for en kort periode og har en rekke skadelige bivirkninger, har effekten av fototerapi via en infrarød lampe er vist som en av de mest effektive metoder for å fremme rask helbredelse. Det er også kostnadseffektivt og enkelt, i Amerika og i utlandet.

Blod og Sirkulasjons Issues

Ifølge Multicare Clinic, kan en infrarød lampe utliknet effekten av stress og leddsmerter ved å stimulere hypothalamus. Gjør du det kan bedre humør og søvn, og resultere i en samlet reduksjon av smerte til skrantende enkeltpersoner. Infrarøde lamper bidra til å utvide blodårene og øker blodstrømmen (og dermed oksygen) i hele kroppen. Blodceller dannes og respons er også forbedret, slik at bodyâ € ™ s immunsystem til å svare på trusler raskere.

Smerte

Natural Healthway rapporterer at i tillegg til å stimulere blodstrøm, kan infrarøde lamper bidra til å kurere kroniske eller akutte smerte problemer, så mykt vev svarer godt til stimulering levert av Lampa € ™ s infrarøde stråler. Mange leger bruker infrarød terapi i stedet for, eller som et supplement til, mer tradisjonelle medisiner for ledd- og muskelsmerter og kramper, mens kiropraktorer ofte bruker infrarød terapi for å lindre bein og ryggsmerter. Muskel tårer på grunn stammer fra over-trener eller idrettsskader leges raskere med infrarød lampe behandling. Selv de som lider av kronisk eller revmatoid artritt rapportere en nedgang i smerte etter behandling. Alle forskjellige typer av smerte, på overflaten eller subkutan, ha nytte av bruken av en infrarød lampe.