Digidexo.com

Om Full Body Detox Etter Cancer

Om Full Body Detox Etter Cancer


Etter erobre kreft en person kan føle seg som om de har blitt truffet av en lastebil. Kreft tar mye ut av en person følelsesmessig, fysisk og mentalt. Bekjempelse av kreft kan være en lang og utmattende kamp om alternativ eller mainstream medisin brukes som behandling. Kjemoterapi narkotika dreper både gode og dårlige celler i kroppen. Sluttresultatet er en meget svak, toksisk person med en redusert motstandskraft mot sykdom. Selv om kreft kan være borte, kan kampen fortsatt la en person følelse såret. Den gode nyheten er at kroppen kan helbrede og gjenoppbygge seg selv etter kreft.

Hva du trenger

Det er forskjellige ting som du trenger for å kunne gjøre en effektiv full body detox. Vær sikker på at du har en høy kvalitet juicer. Mesteparten av rens består av å kombinere forskjellige typer juice for deres spesifikke rensende virkninger på visse organer. Pass på å også kjøpe rikelig med destillert vann, og kjøpe frukt og grønnsaker og urter hver uke i stedet for alle på en gang. For eksempel den første uken du vil være fokus på nyrer og blæren så pass på å bare kjøpe ingrediensene du trenger for den aktuelle uken for å garantere friskhet.
Økologisk mat er best, men hvis du ikke har råd til økologiske produkter, sørg for å vaske frukt og grønnsaker grundig før juicing dem. Mens du er rensing, spiser bare lyse friske, ikke-bearbeidet mat. Hold deg til hele matvarer, og spise når du er sulten. Unngå fast food eller andre matvarer som legger giftstoffer tilbake i kroppen. Eliminer alle melkeprodukter, sukker og tvilsomme matvarer. Fokusere på å spise en ren rå mat diett. Du kan spise magert kjøtt som kylling, kalkun og fisk. Du kan også spise så mange grønnsaker som du vil mens rensing. Sunn mat vil bare legge til effektiviteten av rens. Ta en hel mat multi-vitamin og mineraltilskudd med ekstra B-vitaminer.

Nyrer og blæren

En full body detox etter kreft innebærer rensing alle de viktigste organene i kroppen. To svært viktige organer er nyrene. Nyrene filtrerer ut avfallsstoffer og giftstoffer på daglig basis. Etter kreft, kan nyrene være svært svak fra den enorme belastning av medikamenter som pågikk gjennom systemet. Rydding ut ekstra giftstoffer fra nyrene kan hjelpe disse vitale organer til å fungere bedre i fremtiden. Flush vil også bidra til å fjerne urinsyre bygge opp i nyrene og urinblæren.

Nyre og blære Cleanse uke 1

Handlelisten inneholder tyttebær eller ren tranebærjuice, tørket hortensia root, ingefær rot, hel mat multivitamin og mineraltilskudd, og destillert vann.
Unngå å drikke brus, kaffe eller noen kunstig flavored drikke. I stedet drikke 8 til 10 glass med rent destillert vann hver dag. Fortsett å drikke vann med jevne mellomrom, selv etter rens. Først i morgen, forberede og drikke te laget av tørket hortensia root. Hell tyttebær i din juicer for å gjøre de ferskeste, mest rene tranebærjuice. Hvis du har en høy kvalitet juicer kan du inkludere frøene, ellers ta frøene ut før juicing. For ekstra rensing fordeler, bland fersk ingefær inn med saften. Men hvis du ikke kan kjøpe ferske tyttebær, i stedet velger butikk-kjøpte tranebærjuice. Bare kjøpe 100 prosent tranebærjuice som ikke inneholder ingredienser som høy fruktose mais sirup. Drikk åtte eller flere oz. av friske tranebær juice daglig, for sju hele dager.

Blod og lymfesystemet Etter Cancer

Blodet og lymfesystemet kan bli svært giftig etter kreftbehandling. Selv etter at den er herdet kreft, giftstoffer fra de mange kreftlegemidler fremdeles sirkulerer i kroppen. For å fullt ut gro skikkelig, er det viktig å rense blodet og lymfesystemet av overflødig søppel. Denne prosessen kan ta tid, men det er vel verdt det. Et sunt lymfesystemet og rent blod hjelpe kroppen til å kjøre mer effektivt.

Blod og lymfesystemet Cleanse Uke 2

Handlelisten inneholder jordbær, blåbær, bringebær, rødkløver, burdock rot og vitamin C pulver.
Hver morgen, massere armhulen og brystet området i en sirkulær bevegelse i 10 minutter. Dette vil bidra til å drenere giftstoffer og væske fra lymfesystemet. I tillegg massere lymfeknutene under halsen i noen minutter også. I morgen, brygge hjemmelaget te med blod rensing urter som burdock rot og rødkløver. Alle berry juice er blodrensemidler. Bærene kan virkelig bidra til å rense blodet for urenheter. Gode ​​bær å bruke er jordbær, blåbær og bringebær. I fremtiden kan du ha bær juice på anledning for en helse støt. På ettermiddagen, drikke 8 oz. destillert vann med 1 ss. av vitamin C pulver. C-vitamin pulver vil smake litt sur, så drikk det ned raskt.

Leveren, galleblæren og tarmen Cleanse Uke 3

Handlelisten inneholder rødbeter, agurker, gulrøtter, epler, ikke-alkohol melk tistel tinktur, sitroner og lime.
Ved stigende, juice gulrøtter, rødbeter, agurk og epler i juicer, og hell 10 dråper melk tistel i drikke. Drikk 8 oz. eller mer av denne spesielle saft blanding. De rødbeter og melk tistel har en veldig kraftig rensende effekt på leveren, og de andre grønnsaker vil bidra til å rense andre nærliggende organer. På ettermiddagen, juice ferske sitroner og lime bare i juicer og drikke 8 oz. eller mer av denne drinken. Sitroner har en kraftig effekt på leveren og galleblæren.

Skin Detox

Handlelisten inneholder Epsom salt, tang, natron og klor badfilteret.
Huden absorberer alt vi setter på den. Å rense og rense huden, ta varme dampbad i klorfritt vann daglig. Du må kanskje investere i en klor badfilteret. Fyll badekaret med tang, en kopp Epsom salter, og en kopp med natron. Slapp av og stresse ned. Den svette fra varmt bad og damp vil bidra til å rense huden for giftstoffer. For å holde huden din giftfrie, bruk kun paraben eller kjemisk fri lotion på huden. Parbens er konserveringsmidler som har vært knyttet til kreft. De ender i forkortelser for eksempel metyl og butyl på listen ingrediens.