Digidexo.com

Hvordan å rense ørene med øret lys

Hvordan å rense ørene med øret lys


Hvis du har opplevd ringing eller føler at du har for mye voks i ørene, er du kanskje interessert i øret candling. Den gamle kunsten å bruke øret lys for å rense ørene har sett en vekkelse over det siste tiåret. Med sin milde, vakuum-lignende suge, har øret lys blitt kreditert med å gi lindring for en rekke problemer, inkludert migrene, sinus problemer, senebetennelser og til og med symptomer på multippel sklerose (MS). Følg disse trinnene for å rense ørene med øret lys.

Bruksanvisning

Monter alle de nødvendige elementene (se "hva du trenger" -delen). Klipp et lite hull i midten av folien-dekket papir plate. Legg deg ned på din side i en komfortabel stilling.

Be partneren din om å tenne bredere enden av stearinlys mens du holder det nivået og rett. Deretter tar foliekledd papir plate og mate den smale enden av lyset gjennom hullet i midten.

Sett den smale enden av lyset i åpningen av øregangen. De fleste mennesker opplever en hyggelig, varm følelse.

Ta lyset fra øret etter at lyset har brent ned omtrent en tomme. Hvis veken begynner å krølle før det, fjerne det. Clip brent veke off over flammen. Du bør gjøre dette over bøtte med vann.

Sett lyset inn i ørekanalen. Gjenta prosessen etter hver tomme som brenner, opp til 4 inches.

Fjern lyset fra øret og kutte lyset åpne på langs på sitt største enden. Undersøk rusk i lyset for å finne ut om du har pakket nok fra øret. Hvis det er nødvendig, begynner prosessen på nytt med en ny stearinlys.

Ta bomullsdott og rense ut overflødig rusk fra den ytre kanalen av øret. Hell noen dråper hvitløksolje inn i ørekanalen. Plugg øregangen med en bomullsdott og la den være der til oljen er absorbert.

rense det andre øret ved å gjenta prosedyren.

Lær mer om denne teknikken på "Ear Candling" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Øret lys kan fås veldig billig fra naturlig mat butikker og fra noen store dagligvarekjedene og ulike nettsteder. Kjøper i bulk (for å dekke flere familiemedlemmer i flere måneder) er den mest kostnadseffektive måten å få dem.
  • Ikke prøv dette alene. Ved hjelp av en åpen flamme som du ikke kan se direkte er veldig farlig.
  • Ikke prøv denne fremgangsmåten hvis du har en perforert trommehinne eller eventuelle åpne sår inne i øregangen. Se legen din umiddelbart for disse forholdene.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.