Digidexo.com

Organiske måter å eliminere gjær Sopp i hodebunnen

Hodebunnen sopp kan føre til hårtap, kløende hud og krusete hår, sammen med skalering av huden i hodebunnen. Hodebunnen sopp er lett å behandle gjennom bruk av billige og økologiske metoder som utgjør svært få risiko for bivirkninger, og er ganske rimelig.

Aloe Vera

Pre-behandle håret med aloe vera olje enten rett fra aloe plante eller i form av organisk aloe fra en helsekostbutikk. Masser aloe vera inn i hodebunnen og inn i håret for å sikre at soppen behandles uten å ha en negativ effekt på veksten av hår. La aloe i håret i tre minutter. Skyll med lunkent vann. Følg aloe skyll med sjampo.

Apple Cider Eddik

Bruk en løsning av en halv eple cider eddik og halvparten vann. Masser oppløsningen inn i hodebunnen og inn i hårsekkene etter sjamponering og skylling håret for å hindre sopp i både hodebunnen og hårsekkene. La oppløsningen i håret i fem minutter. Skyll løsningen med lunkent vann. La håret lufttørke.

Vitamin E

Bruke vitamin E påføres lokalt i form av sjampo eller styling hjelpemidler, eller ta vitamin E muntlig i form av vitamintilskudd og fra maten du spiser. Vitamin E bidrar til å etterfylle og opprettholde fuktigheten i hodebunnen, som kan gå tapt gjennom vekst av sopp.