Digidexo.com

Hvordan å sjekke status for sykehjem

Direktoratet for Healthcare Research and Quality rapporterer at 43 prosent av amerikanerne over 65 vil kreve sykehjem omsorg på et tidspunkt, og at enda flere kronisk syke, yngre mennesker trenger dyktige sykepleie facility services enn noen gang før. Det er noen enkle ting du kan gjøre for å velge et sykehjem som er riktig for deg eller din kjære.

Bruksanvisning

Hvordan å sjekke status for sykehjem

Uanmeldte inspeksjoner er gjennomført ved alle langsiktige helseinstitusjoner som mottar Medicare og / eller Medicaid Funds hver ni til 15 måneder. Resultatene av disse undersøkelsene, sammen med selvrapportert informasjon fra sykepleie fasiliteter, er oppsummert på sykehjem sammenligning nettsted (se "Ressurser" nedenfor).

Du kan slå opp et anlegg etter navn eller søke etter by, fylke, stat eller zip å sammenligne alle fasiliteter i din area.You kan også sortere listen etter hvor stort anlegget er, eiertype, og om den godtar Medicare, Medicaid eller begge deler.

Om 3 prosent av sykehjem er "ikke-deltakende" og aksepterer ikke Medicare eller Medicaid. Disse anleggene vil ikke være i sykehjem sammenligne database, men de fortsatt krever konsesjons inspeksjoner. Staten lisensiering byrå for sykepleie og langsiktig omsorg (LTC) fasiliteter kan ha et rapporteringssystem for ikke-deltakende fasiliteter som ligner på sykehjem Sammenlign. Kontakt din tilstand helse eller menneskelige tjenester avdeling for detaljer.

Det er en god idé å sjekke med lisensiering etaten selv for å delta lokale, siden staten kan ha ytterligere krav til lisensstatusen som ikke dekkes av de føderale standarder. Du kan finne ut om det er noen sanksjoner mot anlegget lisens eller om eventuelle straffetiltak har blitt testet for brudd på statlige sykehjems standarder.

Kontakt en LTC Ombudet (se "Ressurser" nedenfor), som er en talsmann for sykehjem beboere og ikke ansatt av anlegget. Den eldre amerikanere loven etablert langsiktig omsorg ombudsmann program for å beskytte helse og rettigheter sykehjemsbeboere og å løse klager fra, eller på vegne av beboerne. Ombudet besøker sannsynligvis hennes tildelte anlegg regelmessig, så blir kjent med de ansatte og beboerne. Hun kan gi løpende informasjon om anleggets status og trender. Hun bistår også med sykehjemsplass og kan svare på spørsmål og gi informasjon om anleggets tjenester.

Besøk Nursing Facility og be om å se Erklæring om Mangler (Form CMS-2567). Føderale forskrifter krever deltar fasiliteter for å gjøre disse tilgjengelig slik at du kan se gjennom den siste undersøkelsen og klage granskningsrapporter. Disse vil fortelle deg hvis anlegget har blitt sitert for en krenkelse, og hvordan den har blitt korrigert. Se etter referanser til en "substandard kvalitet på omsorg," noe som kan indikere misbruk, livskvalitet eller kvaliteten på pleien.

Tips og advarsler

  • • Dersom anlegget du besøker har bosatt råd, be om å intervjue presidenten. Som bosatt seg selv, kan han fortelle deg første hånd hvordan det er å leve i anlegget. • Prøv å få informasjon fra mer enn bare én kilde, og følge opp med eventuelle motstridende rapporter. • Sykehus-basert dyktig sykepleier Facility enheter er notert på sykehjem Sammenligne nettside.
  • • Ikke mist motet hvis et anlegg har noen mindre mangler; de fleste fasiliteter få litt nå og da. • Se om anlegget korrigerer mangler eller om det er et tilbakevendende mønster av de tilsvarende mangler.