Digidexo.com

Hvordan være organdonor

Hvordan være organdonor


Tretten mennesker dør hver dag mens de venter på et organ. Hvis alle ble organdonor, ville det være nok organer for hver person som trengte en. Det er gratis, det er enkelt og det er det siste største gaven du noensinne vil gi.

Hvordan være organdonor

•  Få fakta om organdonasjon. 4800 mennesker døde i fjor venter på et organ. Organdonasjon er smertefri og vil ikke koste din familie en krone.

Forsikre deg om familien din forstår at du ønsker å donere dine organer. Hvis og når den tid kommer for familien å møte disse problemene, vil du være i stand til å kommunisere dine ønsker til dem, så det er viktig for dem å vite på forhånd.

Ring The Living Bank på (800) 528-2971. De fungerer som en organdonasjon utdanning sentrum og et nasjonalt organ registret.

Be om et organ donor form, og fylle den ut når den kommer.

Be to vitner til å signere din donor skjemaet. De var vitne signaturer gjør donor danne en juridisk og bindende dokument.

Husk, i mange stater kan du registrere deg for å være organdonor når du fornye førerkortet. Imidlertid er en donor-kort ofte mer effektive i å sørge for sykehuspersonell vite dine ønsker.

Forstå at hvis du fyller ut et organ donor form, kan du alltid trekke tilbake det på et senere tidspunkt. Sørg for å informere familien din, også, hvis du ombestemmer deg.

Hint

  • Signering av en donor-kort eller førerkort vil ikke på noen måte påvirke den medisinske behandlingen du mottar. Donasjon er kun vurderes etter tre eller fire separate EEG har erklært du hjernedød.
  • The Living Bank har frivillige som vil gi en gratis organdonor presentasjon i din kommune.
  • Hvis du har en donor-kort, men familien nekter å la dine organer skal doneres, sykehuset vil følge ønskene til din family'even om din donor-kort er et juridisk dokument. Så sørg for at familien din forstår hva du vil.